lunes, 9 de junio de 2008

TRIATLO DE SALOU

Aquest diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya a Salou. Eloy (18º), Carabí (21º) i Pau (34º) van ser els tres membres que van donar el 5º lloc per equips al CNB. una mica mes enrrera, Medina, Puig, Antunez i Dani.
La cursa la va guanyar el Xavi Llobet, despres de remontar amb bike fins el cap de cursa, ja que hi van haver confusions a l'aigua i ell va fer una boia, que els altres no van fer. El Carabí va sortir de l'aigua amb el tercer grup, l'Eloy amb el 4º, que finalment es va ajuntar amb el de davant a la bici, i el Pau una mica mes enrrera de l'aigua amb el Medina vigilant-l'ho de molt aprop, pero a la bici, la locomotora Milla, va marcar el 9º parcial formant un gran grup, que va vaixar a corre a 1 minut del grup Carabi-Eloy.

En categoria femenina, la Maite va quedar 10º de la general.

Cal destacar tambe la participacio del Coke al triatló Sprint, quedant el 61º de la general, GRANDE CROQUETILLA!