viernes, 6 de junio de 2008

2 days to go!


hello everybody!!

k tal companys? com va tot?
aqui a Vancouver tot molt bé! si no fos per la pluja dels últims dies aixo seria el paraiso!! La cuitat es una pasada, en nomes 25 minuts pases dels carrers mes centrics a l'estació d'esqui de Grouse Mountain. El nostre hotel esta situat al mig del circuit, i a nomes 5 minuts del impresionant Stanley Park, una especie de Central Park, on sempre nem a correr i alguns dies també em fet bici, ja que la volta al parc fa uns 10km. Per fer els entrenos de natació caminem uns 15 minuts per arribar al Canadian Dolphins swimming club "el CNB de Vancouver", amb una picina de 50m coberta. També em fet una mica de shopping per RobsonStrasse i no parem de veure chinos i japos pel carrer, i es que a Vancouver es troba el segon chinatown mes gran del mon. Per menjar no tenim problema, ja que ens em portat al gran xef Loren (el cuiner de Sierra Nevada) i estem menjant de luxe, aixi que res de falafen, sushi's, porcions de pizza, hotdogs, ni burgers de mil tipus.

Segons el Rodriguez Picó d la TV local, diu que diumenge a les 10.00h no plourà, esperem que sigui cert, tot i que la temperatura dels ultims dies es de 11-12ºC, i l'aigua del mar esta gelada, aixi k la pluja casi es lo de menys, jeje, estem preparats per l'infern!!!

aixi que poca cosa mes desde Vancouver, les sensacions de l'última setmana son molt bones, aixi k anem a per totes!! Gracies pel vostre suport desde BCN! i recordeu seguiment online a www.triathlon.org (19.00h hora espanyola).

1 comentario:

Pau dijo...

Joder!!!!

Estic flipant!!!! Sabia que hi havia un nivelazo a la categoria sub 23, pero d'aqui a que hi havin 26 tios capaços de pelar al Cesc....molta tela!
Bueno crack, a continuar lluitant que tot arribarà!!!!