domingo, 1 de junio de 2008

Triatló de Mataró


Com ja està sent una clàssic aquesta temporada ens aixequem a les 7:00 del matí i la vista sempre és la mateixa...pluja.

Canvi de plans, res d'anar escalfant en bici fins a Mataró, agafem el cotxe i viatgem cap al Maresme amb la esperança que la pluja sigui només a Barcelona.....

...i res, arribem a Mataró amb la pluja caient amb força però per trencar la moda d'aquesta temporada s'anuncia per megafonia que la cursa es farà amb normalitat, recomanant als insegurs que no prenguin la sortida.



Ens posem en marxa, vinga a treure bosses i muntar tot el tenderete per tal que les sabatilles es mullin el mínim possible.
El Xavi, com sempre, innovant tècniques revolucionàries per mantenir els peus secs a la cursa. Ultimem els preparatius i veiem que, com per desgràcia ja és habitual, dels 8 inscrits del CNB (5 nois i 3 noies) només apareixen 4 a la línea de sortida: La Marta Bassa, l'Ana Godoy, el Xavi Garcia i el Pau Milla. Tristissim perquè hem deixat de puntuar per equips tant per a nois com per a noies!


Bona cursa en general per als membres de la secció. El Xavi surt el 7è de l'aigua tot i que els primers li han clavat 40 segons que li han impedit contactar amb el primer grup i ha acabat en una bona 13a posició, mentre que el Pau ha sortit el 54 de l'aigua per fer una remontada amb bici i acabar en 27a posició. Llàstima que amb un tercer integrant hagessim pogut estar entre els 5 primers equips...

La cursa femenina no se com s'ha desenvolupat, esperem que ens ho expliquin elles. L'Ana s'ha classificat en 9a posició i la Marta la 12a.

Esperem que ha Salou hi hagi una participació massiva de la secció...

Resultats complets:

http://www.triatlo.org/

No hay comentarios: