lunes, 30 de junio de 2008

Apurant els últims dies...

Últims caps de setmana abans de Klagenfurt i la gent es deu concentrar a casa perquè els entrenaments cada dia son més minoritaris...

Dissabte

Dissabte quedem per fer una sortideta de bici de 125 km, i ens trobem a Hipercor el Xavi, el Joan, el Martí i el Pau. En principi la clau de l'entrenament era fer un 70 % del recorregut acoplats i a poder ser respectant les distàncies per tal de no fer un entrenament a roda.

Sortim cap a la Roca fins a Cardedeu, on continuem cap a Sant Celoni fent practicament tot el recorregut acoplats i respectant els 10 metres de rigor. Un cop a Sant Celoni el Xavi torna cap a casa perque li espera un diumenge canyero i la resta tirem cap a Vallgorguina, coronem i ens desviem cap a Sant Iscle fins a Sant Pol de mar.Tornada per la costa a bon ritme amb paradeta inclosa a SBR per resoldre un problemilla mecànic (gracies Sergi pels cargols!) Entrada per Badalona amb un total de 123km a mitja de 29 km/h.

el material per l'ironman també s'ha de cuidar...

Diumenge

Diumenge sortim des de BCN l'Aris, el Martí, el Joan i el Pau amb la idea de fer la última bona transició de la temporada. La calor es important i alguns de nosaltres encara tenim els braços torrats de la sortida de dissabte.



Tirem per la Roca buscant les ombres i acoplats tirem fins a Cardedeu. Portem ja moltes sortides tornant per la costa i decidim anar cap a Sant Pere de Vilamajor per fer Samalús i arribar a l'Ametlla del vallès per tornar a bon ritme per Lliçà i el tram final de l'autovia.


Arribem a casa amb 104 km de bici i sense pensar-ho massa ens enfundem les sabatilles la gorrita....i cap a l'infern!!! Sortim cap a la vila olímpica i amb vent de cul a les 13:00h còrrer es un suplíci! Arribem fins al Bessos on fem paradeta miraculosa a una font i tornem cap al club ja pensant amb el bany que ens fotrem a la piscina salada! Total 15,5 km a ritme de 4:42 min/km.

No hay comentarios: