martes, 10 de junio de 2008

Crònica del cap de setmana

Aquesta setmana invertim l'ordre cronològic... després de la crònica de la cursa ve la del cap de setmana.

SORTIDA DE DISSABTE


Després de parlar-ho amb els companys decidim baixar a Salou el dissabte avans de la cursa, així podem resoldre el tema de la sortida obligatòria de cap de setmana de cara a Klagenfurt i alhora evitem el "madrugón" de diumenge.

Dit i fet. Dissabte a les 10:00 h ens trobem a Passeig de Gracia-Diagonal el Fabio, el Puig, el Carabí el Milla gran i.....una hora més tard el cabró de l'Eloy que després de fer de mecànic canviant la cadena de la bici ha tingut que passar per Cicloturisme per que li arreglin el que havia destrossat la nit anterior!!!! (Si es que "tiene unas manos que parecen rastrillos", com diria l'amic Cortés)

Arranquem direcció Molins de Rei i enfilem el primer port del dia, un Ordal a bon ritme on l'Eloy va demostrar que pujant esta molt fi. Un cop coronat baixem tranquilament fins que el Xavi va decidir destapar la caixa de trons, que va acabar amb 10 km de relleus i palos que feien entreveure que acabariem tocats de la sortideta de dissabte...

l'Eloy tirant del grup

Un cop calmats els ànims seguim direcció Valls canviant la nacional per unes distretes carreteres que ens conduien fins al segon port del dia on el Xavi va tocar fons replantejant-se la dieta de la Dra Mascherpa. Reagrupament i baixem fins a St Joan dels Domenys on per casualitat ens trobem amb el campionats de Catalunya de ciclisme amateur.


Estava clarissim, pero el Puig tenia que canviar es suc de les olives...

Després d'esperar que passi l'últim classificat seguim la nostra marxa cap a Valls per posar direcció cap a Tarragona amb relleus llargs i el vent en contra fins arribar a Salou on vem poder comprovar que el cirquit de ciclisme del triatló podria ser simpàtic per les dues rampes que tocaven per volta. (el Fabio es pensava que anavem a Tortosa i per això s'estava reservant...)


El primer mallot sense manigues de la temporada es un clàssic Milla

ARRIBADA A SALOU


L'Hotel donava el pego tranquilament (de dia)

Arribem a Salou i gairebé sense voler-ho entrem al fantàstic hotel California Garden on una eficient recepció ens va atendre ràpidament. Fruit dels encants de les instalacions l'Eloy i la Laura decideixen fer nit al paradisiac Hotel mentre anem a trobar el Milla currante que portava des de les 8 del matí començant a preparar tot el percal de diumenge.


El currante de Salou. Sort d'aquest cartell el dia de la cursa!!!!



El Xavi sempre s'emociona amb la seva bandera...

Ja a la tarda s'afegeixen a la concentració el el Coke, el Dani, el Willy i el Pablo i despres de fer la migdiada de rigor i el gelat de mitja tarda ens preparem per un sopar de buffet a l'Hotel i ens retirem a les habitacions per preparar tot el material. Un cop apagada la llum vem entendre perque per 35 euros teniem sopar+dormir+esmorzar (era com dormir a la porta de la disco)


Tot llest per a reventar grups...

DIA DE CURSA

7:00 h

Sona el despertador. Esmorzar rapidet i sortim cap al box. Ràpidament treiem el jersey de la bossa perque fa una fresqueta conciderable i retrassem el moment d'enfundar-nos al neopré fins que el sol ens ajudi a entrar en calor.

A les 8:30 donen la sortida sprint, on participava el Coke, i 15 minuts més tard es dona la sortida olímpica i per al reste de membres de la secció i ja estem com sempre lluitant per arribar a la primera boia...

Després de la cursa i del bon resultat per equips a falta dels nostres cracks anem a celebrar-ho al asador on l'Antunez porta les novietes, un bon restaurant a només 5 km de Calafell....Ja amb les forces recuperades enfrontem la setmana amb els objectius de Manresa i Zarautz a la vista.

La Mayte a punt de saltar-se la dieta...


Un classic homenatge al mestre Bossa, arrencada de resultats i repassada durant el tiberi

2 comentarios:

Javier Antúnez Alarcia dijo...

A aquest restaurant nomes porto la gent VIP...un lloc tremendo i un dinar espectacular, al xavi li va encantar l'entrecot de 500grs! (que jo crec que hi havia 700gr perque no se'l va poder acabar...)

Pau dijo...

Segur que tens un apanyo amb la mastressa del restaurant i et passa un 20 %...

Això si, menjar vem menjar bé!!!