jueves, 29 de mayo de 2008

Triathlon de Narbonne


Crònica d'un triatlo convertit en duatlo acuatic

Distàncies: 16,5 - 88 - 12,5

La primera edició del triatló de Narbonne va ser una mica decepcionant. No és que m'esperès una organització com la de l'Ironman de Frankfurt però de totes maneres, va ser justet. Narbonne plage és un poble a uns 20 km de Narbonne que en temporada baixa esta literalment mort, perqué us feu una idea, deu ser algo similar a Marina d'Or qualssevol dia entre setmana d'hivern. Les ampolles de 25 cl d'aigua cada volta, la pastilla de xocolata a l'arribada de la bici, el bocata de la meta i l'absència de massatges van estar amb linia amb un preu raonable d'inscripcio de 55€. A favor de l'organització cal dir que no es van plantejar en cap moment suspendre el triatló (com està tant de moda ara per Catalunya) i tot i ploure sense parar tot el cap de setmana, la cursa es va poder fer, encara que fos en forma de duatló.

Dels resultats, destacar l'estelar Jaja 2º absolut amb el millor parcial de bici 2:13 (segon parcial va ser 2:20). I Eloy que va fer 28º de la general.

Hi ha premi per qui consegueixi distingir a la foto qui és qui.
P.D. fixeu-vos en en detall al braç dret de Jalabert (és Garmin Team)

2 comentarios:

Pau dijo...

Que grande el Jalabert!!!! Treure-li 7 minuts en bike al segon i, el que encara és mes dificil, treure-li mes de 30 minuts a l'eloy pedalant....Marcel apreta el cul a Niza!!!!!

Quina tela!!!! Això si l'eloey està clarament més finito!

Martí dijo...

sense dubte, el de la dreta te molt millor pinta!
pero la foto deu ser de l'escalfament oi? per que l tiu va amb forro polar!