jueves, 15 de mayo de 2008

Madrid No, Vancouver Si!


que tal companys??

avui dia 14 de maig, a 11 dies de la copa del mon de madrid, he pres la dificil decisió de no corre aquell cap de setmana a la capital.
Molts de vosaltres no se si sabeu que farà dos setmanes vai agafar una forta bronquitis, acompanyada de febre, i suman els desplaçaments, hores de vol, en definitiva, el poc descans, ha fet que fins fa un parell de dies, no m'he recuperat del tot.
A la copa del mon de Sudafrica em vai retirar, i disabte a l'europeu de Lisboa, vai acabar molt molt enrere. Dos setmanes per oblidar, pero cada dia em trovo millor, estic acumulant volum de nou i vai recuperarnt les bones sensacions en els entrenaments. Pero 11 dies son pocs i per aquesta rao, no estaré el 25 de maig a Madrid. Així que seguire treballant fort i espero estar recuperat al 100% pel dia 8 de juny. Aquell cap de setmana es celebra a Vancouver (Canada), els campionats del mon de triatló, i un servidor pendrà part a la categoria sub.23.

ens veiem pel club aquests dies, i tranquils, el Cesc resucitarà!!

2 comentarios:

Pau dijo...

Cagumlou!!!!!!

Ja se li ha xafat el plan al Carabí que porta un mes dient que t'anava a veure a Madrid (be, a tu i a la noia rosseta aquella tant mona...)

Ostia Cesc, a veure si et cuides una mica! Res de pendre el sol descamisat al club, que després t'encosntipes!!!!!

Només et perdonem si tornes de Vancouver amb metall!!!

Carles B. dijo...

Osti Cesc quina llàstima!!!! Pensava que ens veuriem a Madrid...

Canya a Vancouver!!!!

Sóc el Carles festrivaleru...