lunes, 5 de mayo de 2008

Entrenaments cap de setmana

El CNB s'està aficionant a les sortides ciclistes cap al penedès, abandonant el seu terreny sempre entorn al vallès....


Ja diumenge passat el Carles Puig, La Marta Bassa, El Diego i els germans Milla vem iniciar el seu peregrinatge cap a les terres del vi. Sortida des de Hipercor, creuant cap a cerdanyola després de coronar el cementiri i forat del vent. Tirem cap a Martorell i pugem cap a Gelida fins a Sant Sadorní on ens desviem cap al port dels cassots per anar a parar a la urbanització de Can Rossell, on ens recoredem del nostre company Kiliman emigrat a terres escosseses!!! Seguim pujant fins al port de l'Ordal i ens llançem fins a Barcelona per completar els 120 km a mitja de 26 km/h.



Encantats amb l'experiència de la setmana passada la Mayte,Aris, Enric, Fabio,Martí i Pau repetim recorregut des de Barcelona fins a Cerdanyola-Rubí-Martorell-Gelida i Sant Sadorní. Buscant una sortida llarga i encantats amb el paissatge decidim tirar cap a Vilanova i anar a buscar Sitges per tornar per les costes del Garraf i acoplar-nos per l'autovia fins al Prat. Rematem pujant el cementiri de Montjuïc per completar els 146km a mitja de 29 km/h.





Tornant al nostre terreny el diumenge sortim des d'Hipercor el Joan Cortés, Carles Puig, Fabio, Aris, Xavi, Martí, Pau i Lluís Arraez, i arranquem per la típica autovia i ens desviem cap a llicà on per problemes físics del Carabí es separa el grup fins a Bigues i Riells, punt on fem reagrupament. Enfilem el port cap a Sant Feliu a ritme suau i coronem amb discusió inclosa de la ruta a seguir...Finalment acordem tirar cap a Gallifa fent una fantàstica parada al cirquiít de bmx amb demostració de derrapada inclosa per part meva.... semblava el Rossi!





Després del susto seguim cap a Castellar del vallès amb el Xavi intentant despenjar al grup però res, encara haurà de pendre moltes vitamines per deixar-nos tirats...

Total 116 km a 28.5 km/h per després sortir a rodar 45 minuts a 4:35 m/km.

2 comentarios:

Carles Puig dijo...

Pau "EL CRUSAITO" Milla. Estratosfèric

Pau dijo...

Poca broma eh!!!!

Si algu creu que pot millorar el meu derrape...el repto a provar-ho!!!

Pd:els guants sempre ajuden.