domingo, 25 de mayo de 2008

Desastre total. 3 de 3.

Un altre cop ha tornat a passar. Bon temps durant la setmana i pluja a manta dissabte i diumenge. I com sempre, triatló suspès.





Si a Sitges van retallar el cirquit de natació i a Sant Feliu es va fer un semi-aquatló. Aquest matí al Prat s'ha obtat per suspendre directament la cursa i intentar trobar un forat al calendari per repetir-la (bé per la organització! ja que per nosaltres el la millor opció).


Estavem a les 8 del matí el Xavi, la Mayte, el Medina, el Martí, l'Esteve el Coke i el Pau al box de sortida observant el panorama de platja que ens haviem trobat. Les onades ja feien entreveure que avui tocava duatló. I aleshores pam!!!! comença a ploure a manta.


Tots sota les tres carpes que hi havia mentre prenien la sabia decisió d'aplaçar el triatló. Tots a dins els cotxes i tornem cap a casa.



Catalunya s'hauria de plantejar la possibilitat d'organitzar triatlons als pantans de l'interior perquè som més efectius que la dança de la pluja india. Allí on anem a còrrer la pluja ens acompanya. Ja tenim solució a la sequia!

No hay comentarios: