martes, 27 de mayo de 2008

Madrid 2008



Excel·lent organització, excel·lent recolzament amb altres triatletas catalans…i una experiència per recordar. Una cursa extremadament maca i ben organitzada segurament gracies a les instal·lacions per la copa del mon que tenia lloc al dia següent.

Vaig arribar a la cursa quan les noies ja estaven competint, vaig veure la Mar corrents, va fer una molt bona cursa classificant-se com a 3a noia del seu grup d’edat pels campionats d’Espanya de triatló.

En quan a mi...una cursa totalment diferent. Una natació molt estranya amb el neopreno gens comode en cap moment, amb un temps total de 26min aprox, surto en 44 posició i fred molt de fred. Comença el meu infern personal, la bici, m’esperen 40kms de bici en un circuit exigent a la vegada que maco. Les meves cames no recordaven de com anava això d’anar en bici i ho pago, faig un del pitjors parcials de la bici no podent agafar cap grupet de bici. Em baixo a córrer casi destroça però malgrat tot aconsegueixo correr a un ritme decent per fer una cursa a peu en 44min, en un circuit de córrer en el que en tot moment hi havia gent animant.

Acabo la cursa insatisfet, mala natació i pitjor bici, però com a mínim he aconseguit acabar amb una cursa a peu decent.

La reflexió, amb ganes de entrenar més bici per poder seguir algun grup bo aprofitant que nedant no surto del tot malament i que amb el córrer puc aguantar el tirón.

Diumenge:

Copa del mon!!! Espectacular es va trobar a faltar el Godoy per donar-li més emoció a la cursa però malgrat tot gran espectacle. Desprès del segment de la natació van sortir tots junts i es van obrir les primeres distàncies a la transició on Clemente i Gomez Noya van aconseguir entrar en el primer grup, la resta ja es va quedar despenjats. La cursa anava segons el previst quan de cop i volta va començar una tempesta espectacular que va provocar moltes caigudes i retirades...el grup davanter de la bici seguia compacte amb atacs puntuals de triatletas sense organització que ràpidament eren contrarestades per el peloton. Van baixar a córrer un peloton gran de bici en el que ràpidament en Javier Gomez Noya va demostrar que és el triatleta més ràpid en la cursa a peu a la actualitat. La gent va animar en tot moment els triatletas espanyols en un ambient malgrat la pluja espectacular, realment una experiència per recordar.

No hay comentarios: