sábado, 17 de enero de 2009

Primera sortida de carretera de la era Godoy

Primera sortida "oficial" del 2009 amb el relleu a la banqueta del CNB i gran resposta d'assistència de l'equip. Així que a les 10:00h estavem a Hipercor el Xavi, l'Eloy, el Fabio, el Sergi Quinto, el Sergi Plaza, l'Ignasi, el Toni, el Dani, el Guillermo, la Marta i el Pau.
11 tios esperant el capo, que després d'una nit moguda pel Born han fet que els llençols el retinguessin més del compte...menys mal que el segon entrenador Carabí rebia instruccions pel mobil!!!Un cop reunits tot, arranquem cap a la Roca amb la intenció de fer una sortideta tranquil·la amb algun port per començar a despertar les cames.
Nomes començar a rodar per la siberia de la Roca ens trobem amb el primer "percance" del dia, l'Eloy, com sempre, punxa la roda i ens trenca el ritme rodador que ja portavem...
Reparat el rebentón seguim cap a la Roca per enfilar cap a la Collada de Parpers, on s'han començat a produir les primeres seleccions del dia. Més d'un ha patit per no despenjar-se del cap de cursa i ha quedat clar que encara estem a pretemporada.
Gran ascensió del Quinto i reagrupament a dalt del Port.
Baixem per la mateixa cara del Parpers on queda clar que s'ha de sortir tapat! un ferd important que hem eliminat amb la ja clàssica tornada progressiva per la Roca que s'ha cobrat alguna víctima fins al nou reagrupament a Montcada i Reixach. Molt bon estreno del Toni i el Plaza que han aguantat sense problemes la tornada i apunten bones maneres.
Total 73 km per obrir el 2009 amb un sol dificil de creure despres de les ultimes plujes ....

No hay comentarios: