sábado, 31 de enero de 2009

Pedalant sota la pluja

La previsió meterologica no acompanyava i ens hem llevat amb el terra mullat i el cel enfosquit. Tot i això a Hipercor a les 10:ooh hi havien 10 valents disposats a pedalar sota la pluja!

Així que el Marcel Batlle, el Puig, el Fabio, l'Ignasi, el Toni, el Dani, el Guillermo, la Marta, l'Enric i el Pau hem arrancat direcció Lliçà per anar a buscar la carretera de Bigues i Riells.

Arribat a Lliçà el dia ha dit prou, i els nuvols grisos i la boira pixanera s'ha tornat en una pluja continua que ens ha acompanyat la resta de la sortida.
Amb un ritme constant marcat pel Marcel hem arribat a peu de port per iniciar una pujada a un ritme viu fins a Sant Feliu de Codines. Un cop coronat el port, reagrupament, barreta, aigua i baixada dins una pluja ara més insistent.
Tot i les dues punxades que hem patit s'ha fet una bona tornada a l'estil CNB, incrementant el ritme progressivament fins arribar a Montcada enxufats a 48 km/h!!!

Total 80 km amb 2h40 i mitja de 29.5 km/h.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Si senyores i senyors!gran entreno i motivació a tope! jo voldria agraïr al Carles les estones muscials que ens ha regalat!jajaj!
Ens veiem dilluns o dimarts o dimecres o...ens veiem!
Records a totes i tots!

Pau dijo...

Ui Toni, no saps que has dit....

El Puig o "pequeño rosiñuel" t'obsequiarà a partir d'ara amb un recital a cada sortida!!!

Despres plou com plou....