domingo, 25 de enero de 2009

Carretera + Duatló de muntanya de Mataró

Després de la espantada d'ahir amb el vendaval, ens hem trobat el Joan, el Puig i el Pau ha les 8:30 per anar pedalant cap a Mataró. El dia era bó i el vent inexistent, així que rodant a 40 per la costa ens hem plantat a la sortida del duatló just a temps per veure arribar la primera cursa a peu.La sorpresa ha arribat quan passat el primer classificat no hi havia ni rastre dels favorits a la victòria. Després de desesperar-nos una mica i ja passats 3:40 minuts des del cap de cursa, ha arribat el Pau Zamora seguit de prop del Marcel Batlle. Una distància preocupant, després de perdre's al cirquit de cursa a peu, que ens feia dubtar de si podrien arribar a remuntar el temps perdut... La resposta és clara, i tant que si!!! després d'agafar la bici en 56a posició ha recuperat el temps perdut per entrar en solitari a la segona transició! Espectacular!!!


Gran cursa del Marcel que ha aconseguit remuntar des de la 66e lloc fins a la 11a posició acabant amb una segona cursa bestial. Com a representant del CNB ha participat el Toni Peñaranda que ha debutat com a CNB amb punxada inclosa...felicitats!
Animant als companys de Cabrils i Barcelona hem trobat al gran Bossa i la Laura que ja han fet oficial el seu compromís...el proper dia 23 d'abril es casen!!!! Enhorabona!!!
http://laurapere.blogspot.com/


Espectacular la entrada del Pau a Meta... felicitats crack! Gran fitxatge de l'Ametlla!
Després de sentir totes les anècdotes de la cursa hem agafat el la carretera de la costa i cap a casa, aquest cop amb un vent considerable.

No hay comentarios: