sábado, 10 de enero de 2009

Canvi generacional al CNB

Son temps de canvi a la secció de triatló del CNB, des del proper dilluns el Marcel deixa de ser l'entrenador de la secció per passar a enfrontar una nova etapa en la seva carrera esportiva i professional amb nous reptes i projectes que li venien molt de gust. Tot i això el Marcel continuarà compartint entrenos i competicions amb tots nosaltres ja que continua essent membre de la secció de trialtló del CNB i de segur que continuarà aportant èxits al club.
Un crack com el Marcel només podia substituir-lo un altre crack com el Cesc Godoy! Des d'avui entrenador de la secció de triatló!!! El Cesc es va presentar com el relleu en aquesta nova etapa, exposant la seva proposta per a la secció en una nova era que es presenta plena de canvis. Amb molta energia, il·lusió i sobretot coneixements i ganes de cooperar ens va sorpendre a tots amb els primers detalls que apunten molt bones maneres i que segur que ben aviat seran una realitat.
Així doncs agraïr sincerament al Marcel tot el que ens ha aportat a la secció del CNB, desitjar-li moltissima sort en els seus nous projectes i afrontar amb il·lusió i confiança el debut del Cesc com a Mister!!!
Despres de la reunió es va improvitzar un soparet a can Milla per cel·lebrar la nova etapa...

No hay comentarios: