martes, 2 de junio de 2009

Cap de setmana Rodó!

Gran cap de setmana per al CNB. Distribuits per tota la geografía, ja no estatal, si no mundial, aquest cap de setmana teniem competicions repartides al triatló de Mataró, el campionat del mon a Madrid, al triatlo 70.3 de Elba i l'IronMan de Brasil.

Amb aquesta panoramica sortiem dissabte a rodar en bici amb la mojoria ja amb la vista posada al triatló de diumenge i tornem a casa després de 75 km amb coll de Parpers inclòs on l'Eloy deixava constància del seu bon moment de forma...

Triatló de Mataró

El dimenge es celebrava el clàssic triatló de Mataró, la prova era campionat de Catalunya per categories i puntable per al la lliga catalana de triatló.

Seguint amb el gran estat de forma que l'està portant a aconseguir els seus millors resultats esportius l'Eloy va acabar en 4a posició després de fer una autèntica demostració a la cursa a peu marcant el segon millor parcial en aquest sector. El Xavi classificat en 19a posició i el Sergi que va finalitzar el 28è van classificar al CNB en una bona 4a posició per clubs i primers de 2a divisió.



La secció fememina també va ser-hi present i amb una gran actuació de l'Ana Godoy a nivell individual (3a classificada) i amb els temps de la Cristina i la Mireia han aconseguit una 4a posició per clubs.

Classificacions:

1er Alber Parreño 54:09
4rt Eloy Hernandez 56:02
19e Xavi Garcia 57:43
28e Sergi Plaza 59:06
66e Xavi Medina 1:01:50
71e Victor Mier 1:02:17
3a Ana Godoy 1:05:53
144e Pau Acordagoicoechea 1:06:06
251e Peter Urbanek 1:11:56
31e Cristina Cornudella 1:18:04
49e Mireia Martinez 1:30:22


Campeonat del mon de Madrid

Com ja es repeteix des dels ultims anys el CNB te l'honor d'estar representat a les proves ITU de triatló amb el Cesc Godoy. Aquest cop es tracta del campionat mundial de triatló celebrat aquest cap de setmana a Madrid.

Amb tota la èlit mundial present a la prova madrilenya el Cesc ha aconsegut una bona 34a posició a la categoria absoluta masculina, classificant-se com a segon espanyol després del crack Gomez Noya, medalla de bronze de la cursa. Després de sortir a pocs segons del cap de cursa el Cesc ha cedit 1 minut respecte als liders de la prova i ha patit en el tram a peu per tal de finalitzar una de les proves amb més prestigi del calendari.

Resultats

Triatló d'Elba (Italia)

L'altre prova del cap de setmana tenia lloc a Elba, Italia. Es tracta d'una prova 70.3 que per a la seva segona edició presentava al Marcel com a principal favorit a la victòria final. El Xelin no ha decepcionat i seguint la seva posta a punt de cara a Niça ha aconseguit una contundent victòria amb més de 7 minuts de ventatge sobre el segon classificat.

Una altra prova al palmares del Xelin, feina tindrà el Martí per actualitzar la seva web...

Felicitats crack!!!!

Ironman de Brasil

Punt i a part mereix tractar aquesta cursa. Després de la gran participació als Ironmans per part de la secció durant la temporada passada, aquest any teniem un únic representant a l'IM de Brazil, el Fabio.


Arribava després d'una temporada extranya per a ell, ja que al ser l'únic IM per aquest 2009 tenia que fer la majoria d'entrenaments amb solitari i no les tenia totes de com aniria la cursa.

El dia de la prova ha arribat i el Fabio ha sorprès amb un excelent temps 9:36:27h que l'ha permès arribar en una bonissima 38a posició general!

El resultat és excelent i ja de per si destacable si bé encara s'ha vist millorat després de que a la seva bona cursa (8e de grup d'edat) es combinés amb la renuncia per part d'algun atleta que l'han portat a classificar-se per la Meca de l'Ironman, Hawaii!!!!

Moltissimes felicitats!!!! És el quart CNB classificat per Kona després de Jose Luis Cano, Matias Llobet i Marcel Zamora, una reduida llista on molt pocs poden accedir!!! Felicitats de nou Fabio!!!

No hay comentarios: