miércoles, 27 de mayo de 2009

Cap de setmana de Challenge Maresme

Aquest cap de setmana era obligat la presencia del CNB a Calella, ja que es celebrava un dels triatlons més importants del calendari estatal de llarga distànci, el Half Ironman del Maresme.

Així que ja el dissabte sortiem l'Eloy, el Marcel Batlle, el Joan, el Carles Puig i el Pau per fer un recorregut des de BCN per la carretera de la roca, Cardedeu i Vallfogona per agafar la impresionant carretera cap a Sant Pol de Mar i arribar a la nacional camí de Calella.

Quedaven 5 km fins al centre urbà i en tant poc espai increible la quantitat de triatletes "full equip" que ens varem arribar a trobar!!! Cabres, lenticulars, cascos aero...ambientillo 100% long distance!!!

Arribem a la fira i les bones sensacions continuaven. Gran ambient amb una pila d'estands i amics per tot arreu. Després de petar la xerrada amb els coneguts girem cua i cap a BCN amb vent de cul i mitja de 40km/h de tornada!!! El que els esperava l'endemà...

El Half Chalange

A la linia de sortida del Challenge estaven el Xavi, el Cristian, l'Edu, el Guillermo i el Dani per defensar l'honor CNB.

Varies sortides separaven els més de 2000 participants, i després d'una natació on alguns dels partitipants ja començaven a fer pirules arribava el temut sector ciclista.
Lamentables els grups de 100 tios... Eren moltes persones per a un cirquit de 90 km però això no és excusa...els grups passaven cada 5 minuts de manera que si anaven a roda, es perque volien...en fi.



Amb aquest panorama el Xavi es va veure absorvit per la multitud després de 80 km i es retirava als primers kilòmetres de cursa a peu. Mentre que el Cristian, l'Edu i el Guilleromo acabaven una cursa amb més de 250 desqualificats i puntuaven per equips.

Felicitats a tots els Finishers!

Classificacions:

1er Clemente Alonso 4:01:49
228e Cristian Reig 4:45:51
447e Edu Mirapeix 5:05:56
789 Guillermo Usechi 5:29:28

No hay comentarios: