martes, 26 de mayo de 2009

El Marcel avisa...

S'acosta el Juny i com cada any des de ja en fa 3, els gran objectiu del Marcel s'acosta...l'IM de Niça. I com cada any el Marcel cumpleix amb la seva posta a punt demostrant un nivell ciclista realment espectacular!!!!

Tots sabem que el Marcel és un gran amant de les curses cilcoturistes ja que amb uns perfils similarls al francès et permet posar-te a punt rodant a grans volocitats. Ja ha participat a varies ciloturistes aquest any pero el passat cap de setmana els amics de Banyoles ens presentaven el gran repte. Consistia en participar en 24h de diferència a la cicloturista de CADI-MOIXERÓ amb 175 km i 3200m de desnivell i la la Banyoles-Rocacorba amb 143 km i 2300m de desnivell.

Els Dos Marcels (Zamora i Batlle) acceptaven el repte i es presentaven a ambdues proves i el resultat no podira ser més esperançador, el Marcel va guanyar còmodament les dues curses!!! Tot una demostració del gran moment de forma pel que esta passant... Esteu tots avisats, el Marcel estarà a tope a Niça, com sempre. A per totes crack!!!

No deixeu d'entrar al seu blog on comenta les seves gestes més recents...

No hay comentarios: