jueves, 25 de junio de 2009

Road to Nice!

Molts dels contes enrera dels blogs de triatletes arriben a la seva fi. Queden poc més de 2 dies per a l'inici de l'Ironman de Niça 2009, una cursa especial per al CNB gracies al Marcel, que mirarà de aconseguir la increible poresa de guanyar un IM per quarta vegada consecutiva.

Els millors capitols de la seva vida esportiva ja es varen començar a escriure a la ciutat francesa al ser el primer atleta espanyol en aconseguir guanyar una prova del cirquit Ironman. Ha plogut molt des d'aquell juny del 2006 pero any rera any el Marcel semple cumpleix les cada cop més exigents expectatives fins a dia d'avui. El mateix MarK Allen va retar al Marcel a superar-lo en les seves 10 victories consecutives i esperem que la incògnita perduri el màxim de temps possible. Increible repassar les fotografies de les seves victòries que realment posen la pell de gallina...

Per aquest motiu aquest any montem expedició de supporters del Xelin perquè tots volem estar presents quan el Marcel creui la meta! Demà sortim direcció a Niça el Joan, el Carles, el Martí, el Xavi, la Mayte, la Natalia, el David i el Pau per unir-nos al Pau i Pere Zamora, el Christian, la Marta i tants i tants amics del Marcel que volem ajudar-lo, ni que sigui una mica, a fer menys dura la seva cursa particular.

A veure si us podem explicar com va tot des de Niça!!!

Dorsals a seguir:
1-Marcel zamora
24-Clemente Alonso
156-Silvia Tremoleda
490-Marcel Batlle
823- Carles Paredes
888-Riky Ferre
1005-Enric Gussinyer
1061-Toni Segura
1088-Eduard Barceló
1814-Pepe Navarro
1557-Luis Enrique Martinez
2621-Xesco Recatala

No hay comentarios: