martes, 15 de abril de 2008

Sant Joan de les Abadesses

El passat dissabte es va cerebrar el duatló de Sant Joan de les Abadesses amb la participació del Cesc Guim, l'Antunez i la Mayte en representació del CNB.

Per tal d'entrenar i alhora seguir la cursa, el Xavi el Diego i els Milla Brothers vem sortir de Barcelona cap a Sant Joan. Per evitar fer tants quilòmetres d'autovia i de pas sumar una mica més d'entreno vem sortir de Barcelona cap a Sant Feliu, Moià i Tona.

Un cop a Vic seguim fins a Masies de Voltregà on fem una parada curta i seguim. Amb 131km i una mitja de 28 km/h ens vem plantar a Sant Joan la cursa estava a punt de començar.



El temps just per saludar a la gent de l'equip i algun conegut i comença la cursa....


Cursa de força nivell amb un primer grup on per poc no va poder entrar el Cesc que va tenir que conformar-se en ser el primer del segon grup acabant el 10è de la general. La Mayte i l'Antunez va estar fent treball d'equip i la Mayte el va portar a roda fins a la segona transisió on l'Antunez va fer valer la seva punta de velocitat... La Mayte va fer una bona cursa acabant 5a i l'Antunez va acabar en la 127a posició.



Un cop finalitzada la cursa tornem a equiparnos com cal i pedalem fins a Ripoll on acabem l'avetura amb 2 ores de tren fins a Barcelona. Menys mal que el Diego anava sobrat de roba que si no...

No hay comentarios: