lunes, 21 de abril de 2008

Escabetxina de cap de setmana

Cap de setmana de qualitat.
Sortida llarga de dissabte amb L'Eloy,Albert Castellar, Mayte, Fabio, Diego, Aris, Martí, Carles Puig, Xavi i Pau.
Sortim des de la BCN amb direcció a Vilanova de la Roca on ens desviem cap a Font de cera per anar a buscar la carretera de la costa fins a Sant Pol. Ritme alt amb alguna escapada que fan partir el grup.
Des de Sant Pol agafem la carretera direcció Vallgorguina amb port inclòs i seguim fins a Sant Celoni. A partir d'aqui nombrosos relleus amb vent en contra que proboquen talls al grup que ja no para fins a Montcada.

Total 137 km amb mitja de 31.2 km/h.


Diumenge ens trobem la Mayte, Aris, Xavi, Carles Puig, Joan Cortés, Martí, Fabio, Eloy, Marta i Pau i tot i la sortida de dissabte ens encaminem cap a la Roca per pujar la collada de parpers.

Tornada per la costa acoplats fins a badalona on afluixem el ritme per relaxar cames de cara a la transició. La sortida esta marcada per les ganes del Xavi de demostrar que la cabra funciona.... a veure si dura!!!
Deixem les bikes i sortim a rodar per separat però acabem trobant-nos tots a la vila olímpica! Ja es comença a notar que les curses s'acosten... total 75km de bici + 10 km de cursa a peu

No hay comentarios: