miércoles, 23 de abril de 2008

Pontevedra Inferno!

Aquest pasat disabte es va disputar a pontevedra la segona prova de copa de europa de la temporada. Una prova marcada pel fred i la pluja, i sobretot per la temperatura de l'aigua, per sota dels 13ºC.


La prova tenia un nivell molt alt, ja que en poques setmanes es celebra l'europeu i molts triatletes van aprofitar per mesurar les seves forçes. un servidor (cesc godoy) va finatlizar en 12ª posició i segon espanyol. La prova va ser espectacular i els carrers de pontevedra estaven plens de gent i no paraven d'animar a tots els triatletes espanyols, sens dubte la carrera mes maca que he corregut mai.

Així que molt content i amb moltes ganes d'afrontar aquest mes de maig d'infart, amb la copa del mon de Sudafrica el 4 de maig, la copa del mon de Madrid el 25, i esperem que també estiguem a l'europeu absolut de Lisboa el dia 10. espero el vostre suport companys! fins aviat!!!

http://www.agalega.info/videos/?emi=2403&corte=2008-04-19&hora=20:47:26&canle=tvg1' title='agalega.info noticias: Xabier Gómez Noya gaña a Copa de Europa de tríatlon'>agalega.info - Videos das noticias dos informativos da TVG

2 comentarios:

Pau dijo...

Que grande!!!!

Carrerón i dels èpics!!!!

Felicitats Cesc!!! i a més xupant càmara i tot...

Esperem les teves cròniques d'aquest importantíssim mes!!!

A per l'europeu!!!!

Anónimo dijo...

noticia rebuda a les 15.00h, Cesc estas seleccionat per l'europeu Absolut d lisboa!!! aixi k el spanish team, estarà format pel javi, rañita, tovar, ejeda i un servidor.
enrecordeu-vos, disabte 10 de maig a les 16.00h