lunes, 6 de julio de 2009

Cap de setmana ciclista

Cap de setmana de calor, calor...ideal per sortir a pedalar unes hores!

El dissabte ens trobem a Hipercor el Joan, el Carles, el Pau Zamora, el Pau Akordagoikoechea, el Pau Milla, el Dani, l'Aris i els Hawaianos Fabio i Marcel, aquest estrenant cabrita de cara a Kona!


El Zamorano marca ruta i nosaltres el seguim. Bcn, carretera de la Roca, fins a Montornès i cap a Caldes per anar després fins a l'Ametlla del Vallès. Parada per recuperar liquids i enfilem cap a Samalús i baixem cap a Llinars per tornar per la Roca a ritme CNB. Total 110 km a mitja de 31km/h.



Mentre nosaltres pedalavem pel Vallès 2 CNB's pedalaven fent voltes al cirquit de 3,7km de les 24h de Muntjuich. El Xavi i el Sergi formaven part dels molts equips participants i varen disfrutar de l'ambientillo i patir de la calorada!!! Quina punteria de dia!!!

Arriba el juny i amb ell el Tour! Quedada a cal Batlle per disfrutar del pròleg i flipar amb el Cancellara! Quin animal de tio, que crack!


Diumenge només repetim sortida el Pau Zamora, el Marcel Batlle, l'Albert Castellar i el Pau Milla. Amb la platja a la vista pedalem per la Roca fins a Cardedeu, ens acoplem fins a Vallgorguina on ens recuperem de la calor amb una sindria de 2 kilos i continuem cap a Sant Pol de Mar, on el Pau Zamora , canvia la bici pel banyador! Estarà preparant la natació per debutar al 2010??



La resta tornem per la costa amagant-nos del vent com podem fins a Barcelona amb un total de 119km a les cames i un Smoothie a la vista!

No hay comentarios: