martes, 3 de marzo de 2009

Marató de Barcelona 2009

Aquest cap de setmana s'ha disputat la ja tradicional Marató de Barcelona i com no podria ser d'una altra manera els CNB's han format part de la línia de sortida amb la intenció de superar-se en la mítica distància.
El Marcel sortia a rodar 25-30km acompanyant a la primera calssificada pero tant bones eren les sensacions que va decidir acabar la marató fent de gregari de luxe per al grup d'atletes que tenien intenció de baixar de les 2h40min.L'altre Zamora, sortia amb la intenció d'ajudar al Nacho a aconseguir les 3:15h, marca que se'ls va escapar als últims quilòmetres creuant els 42kmamb 2h18min. A la pròxima cau la marca segur!!!
També gran cursa per a l'Edu que va debutar a la distància amb una boníssima marca de 3:22h!!

Va ser un gran dia per a disfrutar de l'esport popular amb un recorregut cada any més aconseguit, un public que sembla que comença a encomanar-se de la resta de maratons europees i un munt de coneguts de la secció que van aconseguir acabar el repte personal. A destacar els 3:49h del Pere Milla i la participació del mític Fernando Gomez que demostrant que segueix en bona forma va fer una marca de 2:32h!
L'únic punt negatiu de la competició va ser la mort per accident cardiovascular de Colin Dunne, corredor irlandès de 27 anys, al km 34 de la cursa.

No hay comentarios: