viernes, 6 de marzo de 2009

CNB i Mule Bar

Bona noticia per als membres de la secció de triatló del CNB. Ja fa temps que la secció de triatló del CNB i les barretes Mule compartim hores d'entrenament i competició. Ara, però, aquesta convivència es materialitza!!!!
Els components de l’equip de triatló del CNB ja podem adquirir les barres energètiques Mule Bar a “preu d’amic”. Hem arribat a un acord amb la marca i comprarem les barres a preu de botiga, el pacte és el següent i exclusiu per als membres de la secció:

-Speed Inc., distribuidor a Espanya de les barres, ens les proporcionarà a un preu de 1,33 €uros unitat, quan a les botigues el PVP és de 2 €uros.

-La compra s’ha de fer per caixes senceres. Cada caixa té 1 sabor i conté 24 barres. Cada caixa val 31,92 €uros.
-Els competidors que s’aprofitin del descompte s’hauran d'integraran el logo de Mule Bar a la part davantera del mono de competició.

Per fer-ho tot més senzill, la manera de procedir a la compra és enviant-li un e-mail o sms a en Carles Puig, que farà de contacte. En Carles contestarà dient quan es poden passar a recollir les caixes.

Les caixes es deixaran en un local encara per concretar de la ciutat i l’interessat anirà abuscar-les amb l’import exacte de la compra.

Podeu fer la compra compartida i axì compartir també les caixes i convinar sabors...

Si voleu més informació podeu entrar a la web de Mule Bar http://www.mulebar.com/ o de Speed Inc. http://www.speedinc.es/


Recordeu que a més del ja clàssics sabors de Mango, Figa-xocolata, pinya colada i Hunza Nut ara podem comptar amb els nous sabors de Apple Strudel i de Regaliu! i saber que a part de ser 100% naturals els companys de Mule son una gent inovadora, amb inqueietuts que segur que ens sorpendran amb cadascun dels seus futurs projectes.

Moltes gracies a la gent de Mule, al Pepe i sobretot al Carles, que s'ha currat tota la gestió!!!!

1 comentario:

rogero dijo...

ei! moltes felicitats! a quina hora entreneu? vinc al cnb alguna vegada jo. A veure si coincidim algun dia. Escolteu, aquest any aneu a monaco?