lunes, 9 de febrero de 2009

Entrenaments de dissabte

Dissabte a les 10:00h arribava la teòrica primera clàssica, i la resposta de la gent va ser boníssima!!! Unes 15 persones sortiem per l'autovia direcció Granollers fins que, per no perdre el costum, el Puig va punxar....
Mentre reparaven la punxada aprofitem per comentar la sortida i sobretot la bici de l'Ignasi que la veritat, te doble mèrit... peça de museu!!! D'altres com el Marcel aprofitaven l'estona per trinxar l'iphone nou, no m'extranya que se li quedi aquesta cara!


Superat el reventón, tirem direcció Bigues i Riells per pujar el primer port del dia. Un petit incident amb un cotxe feia que el grup es trenqués i mentre alguns anaven enfilant les primeres rampes, els altres ens tocava fer un calentón per seguir el ritme del Cesc que fàcilment va marxar en solitari fins al reagrupament coronat Sant Feliu.


El ritme tranquil que tots imaginavem pels ports va brillar per la seva absència, pujada a ritmillo i baixada cap a Caldes per agafar el trencant de es Farell on es van començar a retirar els primers membres de la sortida...

Pujada també a bon ritme amb el mateix guió, el Cesc apreta quan vol i després d'intetar seguir-lo uns quilòmetres es va fent la selecció de sempre fins a coronar aquest port realment guapo de pujar i super divertit de baixar.

Un cop a Caldes, tornada a lo CNB. Aquest cop amb vent de cua anem agafant inèrcia i sense adonar-nos acabem a Moncada arribant a 50km/h...I un cop alli... rajada general per una raó o altre i només quatre valents acabem amb la sortida programada! Això si, sense la crono que la retrasem unes setmanes... Pujada a forat del vent tranquileta i cap a casa passades les 15:00h!

Total una sortida interessant de 112km per començar a agafar quilòmetres!

No hay comentarios: