martes, 10 de febrero de 2009

Entre Barcelona i l'Ametlla

Després de la sortida de carretera de dissabte, diumenge repetiem el Xavi, el Marcel i el Pau. La idea era convinar un entreno de 90km amb la possibilitat d'anar a animar als companys que participaven a les dues competicions programades per diumenge, la mitja de Barcelona i el duatlo de l'Ametlla.

Així que quedem a les 9:30 a plaça Espanya per tal de veure els primers classificats i acompanyar a la Marta, la Silvia i la Natalaia en el seu repte d'acabar i millorar marca a la distancia de mitja marató.

El Marcel tornava a Barcelona després de la seva aventura americana i després de passar-se la tarda de dissabte signan autògrafs per Asics a la fira sortia a la mitja amb la intenció de provar-se després de la lesió que arrossegava des de NY.

Després de patir durant els primers 10km el Xelin va acabar amb bones sensacions ,apretant les dents i intentant esprintar amb el Joan Montguillot amb qui va compartir tota la cursa. Finalment, una bona 11a classificació pel Marcel, una bona participació del CNBs i una excel·lent marca per a la parella Silvia-Marta que es van marcar una bonissima marca de 1:41!!! Felicitats!!!

Per consultar classificacions: http://www.championchip.cat/curses/mitjabcn/res2009g.htm

1 Alex Kirui 1:02:25
11 Marcel Zamora 1:10:56
160 Cristian Reig 1:22:06
256 Victor Cusí 1:23:54
268 Daniel Sanchez 1:24:28
397 Edu Mirapeix 1:27:09
457 Pep Solà 1:28:02
Marta Vives 1:41:49
Silvia Aguilera 1:41:49
Natalia Clemente 1:54:24

Després de veure arribar el Marcel arranquem camí cap a l'Ametlla!!! Sortim a ritme fort per tal d'arribar a veure l'arribada de la segona transició del duatló de muntanya de l'Ametlla, imaginant que el Pau Zamora arribaria amb els primers classificats. Després de comprovar que anavem bé de temps decidim allargar una mica la ruta i passar per Bigues i Riells.
Un cop a l'Ametlla i després d'esperar alguns minuts, veiem arribar al Pau en primera posició i a més de 5 minuts del segon classificat després d'haver-se perdut durant el sector de bici.Amb aquesta diferencia el Pau es va passejar fins a creuar en primera posició la línia d'arribada. Una altre victòria per el Pau, realment impresionant!!!!

Vist el recital Zamora, tornada cap a Barcelona per l'autovia primer i després per la Roca per cobrir els 90 km programats.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Quina jornada més mítica!!!
I jo fent el paparina en un bateig!!!