miércoles, 16 de julio de 2008

Klagenfurt 2008 II (la estada)

Un cop instal·lats a les respectives habitacions poc a poc es van sumant al grup els companys de la secció triatló piri, l'Alex, el seu germà, el Ricard, la Laura, el Marcel Batlle i el Xesco, una gent super maca amb qui vem compartir l'estada per terres Austriaques.





Des del primer moment es veia que la ciutat respirava ambientillo Ironman, cartells publicitaris al carrer, banderoles pel centre de la ciutat, restaurants tunejats per la ocasió i una calda i un sol que ens feien pensar amb una cursa dura de veritat.

Comencem amb la càrrega d'hidrats al restaurant del nostre amic Sicilià, un pirata que ens va tenir de clients durant tres dies fins que se li va passar pel cap fer-nos esperar més de 2 hores i mitja el dia de la cursa per servir-nos un plat de pasta i dir-nos que no hi han pizzes...en fi.

Els companys de la furgo arriben a les tantes de la nit. Descarreguerm les bicis i cap a la piltra! Divendres ens espera un reconeixement del cirquit de la cursa fent una de les voltes de la cursa restant el bucle de 30 km. En total 66 km amb un sol boníssim i un entorn de luxe! Ah, i tocant l'home del mall de rigor de dalt de la rampa del DJ!!!! Que a la postre serà la clau e la cursa!

Fet l'entrenament del dia anem cap a la fira, a 5 km de l'alberg i amb el nostre estil furgo-patera, on passem el dia retirant la documentació de la cursa i flipant amb el material de les carpes i la piscina que es comprarà el xavi per casa de cara al seu salt a super-pro de l'any que ve.... Un bany a l'escenari de la cursa per comprovar que l'aigua no està gaire freda i perilla l'us del neopré! Els menys nadadors ens temem el pitjor mentre els homes acuatics del CNB ja es freguaven les mans...


Dissabte arriba sense ni donar-nos compte, quins nervis!!!! Matinem a les 7:00 i sortim a rodar un kms del cirquit on ja podem veure les pintades rotllo tour que hi han en un 70 % del cirquit de la marató. Passem el dia ultimant preparatius, enganxant dorsals, repassant 1000 vegades el contingut de les bosses, comprovant les bicis, anant a visitar el bany cada hora.


Arribat el moment sortim cap a box a deixar les bicis i les bosses. Finalment està permès el neopré!!! un descans per a la majoria de nosaltres!!! Un bany al llac per fer gana i cap a la pasta party on nomes entrar ens trobem amb un video del Marcel a la pantalla gegant de la sala, fa il·lusió recordar de tant en tant el crack que tenim a l'equip i veure com la gent el felicita i li demana autografs rotllo superstar.


Abans d'anar a sopar un dels moment especials del cap de setmana. Ens reunim al hall de l'alberg amb els companys del Piri i el Marcel ens fa una xerrada explicant les petites coses que se'ns podien passar per alt el dia de la cursa i que fan sentir-te més segur, aquells consells que només s'aprenen amb experiència i les claus d'una cursa de tantes hores. (la tinc gravada en video pero aquest arxiu val molta pasta!!!)Per últim el sopar accidentat del dissabte que comencem a una pizzeria per acabar-lo al restaurant del costat passades les 11 de la nit!!!! Així que a intentar dormir el que es pugui a les habitacions i quedem a les 4:00h a.m del gran dia per esmorçar al restaurant de l'alberg.

pd: Jo m'he limitat a explicar a grans trets l'estada a Klagenfurt però espero que cadascú es curri una crònica personal del dia de la cursa, la ocasió bé s'ho val!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Felicitats a tots per aquest resultats!!
Si us plau, penja el video a youtube (o similar). El saber s'ha de compartir ;). Si ningú compartís, difícilment avançaria el mon.

Anónimo dijo...

ok!

M'has convençut, quan tingui una estona ho penjo al blog!

Salut.

Piri dijo...

Molt bona crónica Pau!

Gràcies a tots per l'exel·lent companyia i per l'entranyable IronMan que hem pogut compartir!

FORÇA PIRI i FORÇA CNV!!

Àlex.

Piri dijo...

Perdó! He apretat malament la tecla...

FORÇA CNB!!

Àlex