viernes, 5 de septiembre de 2008

Bons resultats dels CNB a Embrunman!!!!

Tres membres del CNB van participar el passat 15 d'agost a la mítica cursa d'EMBRUNMAN.

El Cesc Godoy i el Xavi participaven a la modalitat olímpica disputada simultàniament amb la distància Ironman, que tenia com a favorit el Marcel.

La cursa començava de cara pel Marcel que amb una bona natació (7è) i una exibició al sector de cilcisme baixava a còrrer primer amb una còmode aventatge de 5 minuts respecte al segon classificat.
Tot i això el fred patit durant la bici i sobretot una forta indigestió van fer patir al Marcel lo que no està escrit. Lider de la cursa fins al quilòmetre 30 de la marató després d'aguantar diarrees a la campió va veure com en els ultims 12 km el passaven dos dels seus persegudors finalitzant en tercera posició!!! Veure el Marcel arribar tocat a la meta no es algo que es vegi cada dia....

Mentre el Marcel patia el seu calvari particular el Xavi i el Cesc participaven a la cursa olímpica d' Embrun. Amb una gran natació, com ja és habitual sortien el Cesc i el Xavi en 2a i 12a posició respectivament. El sector ciclista va marcar les diferències i el Cesc, amb un parcial espectacular (2on absolut) va baixar de la bici en segona posició, classificació que ja no va abandonar fins a creuar la linia d'arribada. D'altre banda el Xavi va patir en un cirquit que no s'adequava a les seves caracteristiques perdent posicions a la bici, pero amb una bona cursa a peu va finalitzar en 31a posició.Així doncs una gran actuació per a la secció amb dos podis a una de les curses més dures del mon triatlètic!!!! Felicitats!!!!!