viernes, 8 de agosto de 2008

La temporada continua

Arriba l'agost i com sempre la secció se'n ressent!

El parón despres de l'Ironman, el Marcel concentrat a Torino, El Cesc a Font Romeu i les vacances d'estiu fan que als entrenaments de la secció apareixin 4 matats....

Tot i així ens vem trobar la Mayte, el Xavi, el Puig i el Pau dissabte al matí per anar a fer uns quilòmetres per carretera. Ja que le Xavi necessita acumular desnivell a les cames de cara al 70.3 de Mònaco vem decidir fer alguns dels ports que teniem a prop de BCN.


Tirem des de Hipercor cap a la pujada del Cementiri per baixar cap a Barcelona i pujar de nou pel Forat del Vent. Baixada cap a St Cugat i la volta preferida del Marcel per la universitat i entorns fins arribar a Molins de Rei on enfilem cap a l'ultim port del dia, les planes, fins al peu del parc d'atraccions alguns i fins a Vallvidrera uns altres....



Recuperant la mítica OLCV


Total 80 km amb una mitja lamentable de 25 km/h!


A la tarda primer contacte amb la cursa a peu per alguns, amb la simpàtica cursa de Òrrius, on varem trobar un munt de gent coneguda i una participació increible. Cursa entretinguda amb 2 km inicials de pujada dura, tobogans fins al km 7 i uns ultims 4 km de baixada a fondo fins arribar de nou a Òrrius.

Total 11 km amb 490 m de desnivell positiu.


Després de la cursa sopar a casa del Peter amb bany a la piscina inclòs, barril de cervesa i fotos del IM d'Austria!!!! Hem de repetir perque és un lloc ideal per fer el sopar de fi de temporada!!!!


Diumenge descans a lo vividor al CNB!! prenent el sol, banyito a la salada i torneig de TAKATA!

1 comentario:

robert mayoral dijo...

en aquestes dates és el que toca, rodar una mica i fer el vago a les tumbones prenent el sol.....ja ens ho mereixem!!!