martes, 16 de septiembre de 2008

Campionat d'Epanya 2008. Cesc tercer sub23!

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Ferrol el campionat d'Espanya èlit de triatló 2008, on tenim com a representant del CNB el Cesc Godoy.
Després de fer una excelent natació, com sempre és habitual, el Cesc va sortir en segona posició permetent rodar amb el grup cap de cursa al que poc a poc es van anar afegint més i més integrants fins que varen saltar del grup dos integrans que varen arribar amb una lleugera aventatge.
Una t2 multitudinaria feia que la cursa es decidís en l'ultim sector, on el Cesc amb un parcial de 33:03 va finalitzar en 9a posició absoluta i en 3a posició a la categoria sub-23.
Després de la fantàstica 4a posició aconseguida a la edició 2007 tots somiavem amb un podi al campionat nacional si bé la competència és altíssima. Esperem que la propera edició sigui la bona!!!