sábado, 13 de septiembre de 2008

Diferent sort per als CNB's

El cap de setmana passada presentava un apretat calendari de triatlons.

Per una banda el Marcel es presentava a Monaco, amb un altissim nivell de competitivitat i després d'una temporada molt llarga i especialment intensa aquest estiu amb els Ironmans de Niza i Embrun.
Després d'una bona natació les rampes de Monaco van castigar al Marcel que amb un parcial lluny dels primers classificats va baixar a còrrer en una per a ell insòlita 15a posició. Demostrant la qualitat que te a les seves cames va ser el protagonista d'una remuntada espectacular que el va portar finalitzar en una bona 4a posició trencant la seva ratxa de victòries a la cursa francesa.
L'altre participant del CNB, el Xavi, va protagonitzar una bona natació sortin en 12a posició tot i que l'exigent cirquit de ciclisme i una temporada ja llarga per a ell el van portar a creuar la línia d'arribada en 94a posició.
L'altre prova que es va disputar va ser el triatló olímpic de Banyoles, cursa que no va ser molt satisfactòria per als interessos del CNB. El paron de les vacances d'estiu i la pluja que va caure durant la cursa van fer que molts integrans del CNB optessin per abandonar o només la Mar i el Coke van finalitzar la prova.

Finalment el Cesc disputava a Pulpi el campionat d'Europa sub-23 on tenia bones opcions per aconseguir una bona classificació. Després de nadar amb els liders de la cursa i mantenir-se al primer grup dins el sector de cilcisme va baixar a correr amb males sensacions que el van portar a acabar en 42a posició molt lluny del seu nivell habitual.