sábado, 27 de diciembre de 2008

Nadal al CNB

Com ja es habitual, la secció de triatló delCNB, així com altres socis i simpatitzants del club, ens hem reunit a l'entrada del Club Natació Barcelona per tal de cel·lebrar la 31a pujada al castell de Nadal.


A les 8:00 del matí ens trobavem a les escales per cantar la tradicional nadala, el Marcel, el Batlle, el Dani, el Pau i el Pere Milla.



Despres d'aclarir la veu amb el vint-i-cinc de desembre arranquem camí del castell de Muntjuic passant per colon i visitant als companys que organitzen la copa nadal.



Pujada per Miramar, i escalada per les rampes de "la sardana" per acabar reagrupant-nos al castell, foto oficial i cap al CNB de nou!!!



Tot i ser molt pocs en la present edició els afortunats assistents varem disfrutar d'un dia espectacular i unes vistes privilegiades!!!!


Ja al club, quatre estiraments i cap al cotxe camí de la carretera de les aigues on ens esperaven per pedalar els amics de la secció.
Un cop a Collserola ens trobem amb el Pau Zamora, la Nata, l'Arnau, la Beth, el Joan, el Sergi, el Ferran per començar a obrir gana per la comilona nadalenca!

El Pare Noel passa pels racons més inesperats, al Marcel li varen portar una punxada i ens va demostrar que si punxa a Niça....no fa ni top 20!!!!
Un cop a casa a esperar les noticies que ens informin de la copa nadal, no podrien ser millors, el CESC guanyador!!!! Felicitats!!!!

No hay comentarios: