martes, 4 de marzo de 2008

Marató de BCN

Aquest diumenge es va celebrar la marató de Barcelona que poc a poc va pujant de nivell. Amb públic a gran part del cirqüit i un recorregut força millorat mica a mica esperem que es consolidi entre les grans maratons europees.

Amb més de 9000 participans cal destacar la actuació de dos atletes de la secció Pau "gebra" Zamora i Toni Muñoz. Bona cursa per a tots dos però...es que la carrera del Pau és increibe!!!






























Després de la caiguda que va patir fa un parell de setmanes al duatló de BTT hi havia curiositat per saber si acoseguiria la marca esperada....però un Zamora és un Zamora i ha deixat la marca personal en 2:37:57. Alucinant!

Bona cursa també per al Toni, que baixa la seva millor marca fins a 3:18:23 amb dos parcials força semblants que confirmen que va arribar sencer.

També hem de destacar el gran entreno de bici del senyor Puig i companyia (amplieu la primera foto del Pau) amb dies com aquest no m'extranya que després vagin com a motos...




















El Marcel va aprofitar la cursa per estrenar-se com a llebre professional, tirant de les noies keniates fins al km 25, amb el rabillo de l'ull pendent del Pau....

No hay comentarios: