lunes, 24 de marzo de 2008

Barcelona-Puigcerdà



Aprofitant els quatre dies festius de setmana santa ens vam trobat l'Eloy i els Milla el passat dissabte 22 per fer el primer entrenament de volum de la temporada, BCN-Puigcerdà. En principi el temps no acompanyava a la ruta escollida però...s'havia de probar.

L'Eloy ben equipat amb bocata i choped


Es va afegir a última hora la Marta Basa per acompanyar-nos els primers quilòmetres de la sortida i així vam sortir d'Hipercor enfilant cap a la Roca-Granollers i la Garriga. Allí la Marta va seguir per compta pròpia i es va continuar fins a Masies de Voltregà. Bocata de fuet amb Cocacola de rigor i ens llencem cap als núvols negres que ens esperaven a peu de port.

Semblava que pillaríem pluja segur però la sort ens va acompanyar tota la sortida i tot i les prediccions i la mala pinta del tema ens vam plantar a peu de la collada amb un amago de quatre gotes. Cocacola, Mulebar i cap amunt!!!




25 Km de pujada i coronavem la collada de Toses amb 1h16 minuts i una mitja de 19km/h, foto per a la posteritat i baixada cap a Puigcerdà perque tot i que la sort anava amb nosaltres...tampoc calia passar-se.

Objectiu complert! 1800 metres i 147 Km



Total han sigut 174km, 6h14 minuts, 27,8km/h de mitja i 2950 metres positius amb bones sensacions i ganes de repetir!!!

Si ens arriba a agafar la tempesta...pillavem molt!!!

No hay comentarios: