sábado, 8 de marzo de 2008

Etapa de dissabte

Últimament el Marcel ens està sorprenent amb nous recorreguts que s'aparten de l'autovia de Granollers i ens porta a descobrir noves rutes pel vallès.

Ens hem trobat a les 9:00h a Hipercor Marcel, Carabí, Eloy, Mayte, Albert, Cortés, Carles Puig, Fabio, Enric i els Milla Brothers per començar a rodar amb uns primers quilòmetres on el Marcel ens ha fet parar a totes les poblacions per on passàvem, buscant un mecànic que li reparés la seva bici (ja se sap que aquestes Argon...)

Superats els problemes mecànic hem arrencat amb ritme suau en direcció a Terrassa on hem enfilat un portillo de 9km, amb el capo marcant el ritme, que ha seleccionat el grup coronant un grup de 4. No ha pogut continuar el Joan que ha fet mitja volta per problemes de tendons.


Baixada del port super maca que ens ha portat a una zona amb paissatge espectacular! La parada per la foto era obligatòria i continuem en direcció Monistrol.

A partir d'aquí el Carabí ha intentat compensar les seves carències com a escalador tirant en un terreny favorable però el vent que ens ha acompanyat tota la sortida ha tallat el ritme i hem acabat rodant tranquils.

Total:

112 km

4:16h

1600m desnivell +

4800 calories

No hay comentarios: