martes, 28 de julio de 2009

Victòria CNB! La Vila, territori Godoy!

Gran actuació del CNB a la cursa disputada el passat diumenge a casa, al triatló sprint de Barcelona ara anomenat Triatló de la Vila. En un triatló mutitudinari, amb gairebé 1600 inscrits, com ja és habitual un nom va sonar per sobre de tots, la saga Godoy!!!!

El Cesc i l'Anna s'han coronat com els reis de la Vila després de guanyar les categories d'èlit masculina i femenina respectivament, tot i la seva juventut! Felicitats cracks!

La cursa masculina va estar dominada des del inici pel Cesc, que ja va sortir destacat de l'aigua per marxar en bici i fer una primera volta al cirquit de ciclisme en solitari fins que va ser neutralitzat pel grup perseguidor de 3 corredors gracies a l'esforç del Xavi Llobet. Una confusió a l'entrada a box va portar al Cesc a iniciar el tram de cursa a peu en quarta posició si bé els 5km de carrera van certificar el bon estat de forma del Cesc i una nova victòria al currículum de la familia Godoy. Per darrera l'Eloy remontant posicions després d'una natació fluixa es va lluir amb una exel·lent parcial a peu per acabar 14e a la general superant per pocs segons al Carabí que amb un 16e lloc classificava al CNB com a guanyadors per equips!!! Felicitats!

Bona cursa també del Sergi que ja es consolida en el top 25 de totes les curses i juntament amb el Medina, el Victor, el Dani, el Miquel, l'Alfonso, el Guillermo i el Peter (un any després del seu debut com a CNB) formava part de tots els CNB's que varen finalitzar la cursa.

La cursa femenina va estar marcada per la emoció ja que des d'un inici l'Anna va estar disputant la primera plaça amb la Judith Corachan, els pocs segons de ventatge que va aconseguir al sector de natació varen desaparèixer durant el tram de ciclisme per arribar les dues juntes a la cursa a peu final. Els nervis no la van traicionar i després de disputar en paral·lel la major part del cirquit l'Anna va acabar la proba amb una arribada a l'esprint que li va donar la victòria per 1 segon! Cal recordar que l'Anna pertany a la categoria Junior per la qual cosa el seu futur dins el món del triatló es presenta molt prometedor! Felicitats Anna!

Per darrera la Marta (28a classificada), la Cristina (69a) i la Mireia (83) van completar la participació femenina del CNB per acabar com a 6ns per equips.

Esperem el reportatge fotografic del Martí per reviure el millors moments de la cursa!