sábado, 11 de julio de 2009

Dissabte, Font Martina.

Sortida de dissabte i presencia multitudinaria de CNBs. El Cesc, el Marcel, el Joan, el Carles, el Sergi, el Xavi, l'Albert, el Fabio, l'Aris, l'Eloy, el Pau i dos campanys de l'Aris arrencavem des de Hipercor sense ruta definida.


Rodant per la Roca surt la proposta de fer Font Martina i en llancem cap al Montseny amb encerrona al Carabí a la Roca inclosa... Arribem al desviament de Font Martina emocionats pel pas del Tour i discutint de les possibilitats del gran Lance i amb aquest ambinetillo el Joan proposa una pujada forta des del principi. El ritme es cobra les seves víctimes i el grup es va reduint més i més fins que el Cesc decideix que ja n'hi ha prou. Encara ens falta moltes Mules per arribar a dalt dels ports amb el Godoy!

Reagrupament al port i baixada ràpida cap a Sant Celoni on fem paradeta, coke i entrenament personalitzat per als Hawaianos!







Arrancada de tornada cap a casa a bont ritme que poc a poc es va animant fins que a la Roca ens motivem a fer uns relleus de 1km que recordaven els vells temps de la secció del CNB... boníssima la sortida!

A la tarda geladet en equip i control de la nova fornada de triatletes!

No hay comentarios: