domingo, 15 de marzo de 2009

Sortida de dissabte

Arriba el cap de setmana i un cop més ens trobem a la meridiana el sector cilista CNB. El Xavi, l'Albert, el Fabio, el Marcel Batlle, el Toni, el Sergi, el Puig, el Dani, el Joan i el Pau sortim direcció Palau Solità de Plegamans per anar cap a Caldes i fer el primer port del dia, Sant Feliu de Codines.

Els dies de fred sembla que ja han passat definitivament i la sortida d'avui, amb un sol fantastic ha estat marcada per les parades per treure roba i omplir els bidons de liquid...

Un cop a Sant Feliu el Joan, el Carles i el Dani han tornat cap a Barcelona mentre que la resta hem seguit per fer una de les nostres voltes preferides que ens porta cap a Sant Miquel del Fai per tornar de nou a Sant Feliu i després trencar cap a la també guapíssima carretera de Gallifa fins a Sant Llorenç.

Reagrupament, aigua, barreta i baixem cap a Castellar del Vallès per seguir cap a Caldes i agafar un trencat cap a la torre Marimón i improvitzar un tram per uns camins de terra al més pur estil ciclocross fins a Palau de Plegamans!

Arribat aquest punt, seguim fins a Montcada i Reixach per entrar cap a Barcelona ja amb gana i amb 126km a les cames...Gran Toni, que ha fet la seva primera sortida per sobre de 100km aguantant la tornada com un campió al ritme creuer CNB!

No hay comentarios: