jueves, 12 de marzo de 2009

Cap de setmana per Lleida

Davant la possibilitat d'anar a una calçotada i a més fer un bon entreno de bici per paissatges diferents, no es pot dir que no...aixi que el dissabte com els senyors, a les 10:30 del matí, sortiem des de Barcelona el Xavi, el Puig, l'Albert Castellar i el Pau amb desti al poble de Montblanquet.

Només sortir, el sol apretava i les capes de roba es veia a venir que sobrarien. Per no creuar Barcelona i extraradi decidim pujar cap a Vallvidrera per l'arrabassada i baixar directament a Molins de Rei per anar a buscar Martorell i el trencant cap a la bonica carretera de Gelida.

Fins aquest punt tot era perfecte, bon temps, bona companyia i ritme de creuer...fins que va apareixer el vent! Poc a poc guanyava força i ens va complicar i molt la sortida prevista!

Des de Gelida tirem cap a Vilafranca i després cap al Vendrell on enfilem el segon port del dia i baixem cap a Valls a una mitja de 20km/h durant la ultima hora per culpa del maleit vent.

A Valls fem una bona parada amb super bocata inclòs i concienciats de que ens esperava de nou l'huracà arrenquem cap al coll de l'Illa per baixar a Montblanc amb un descens a 35 km/h pedalant a fondo!!! Increible.

Arribat aquest punt ens quedaven 16k fins a l'arribada amb un ultim port de 8km que ens portaria fins a una pista de terra...menys mal que apareix la caballeria amb les furgos i ens porten els ultims 3 km de pista fins al poble!

Total 152km amb 6h15minuts! gran entreno!

Al poble ens quedem a dormir i preparem un sortida per al diumenge on s'afegeix l'Isra. Sortim disposats a fer una volta per la comarca, concients que anar a cegues te els seus riscs...

Volta per Vallbona, Solivella, Montblanc i pujem cap a la Riba i agafem la preciosa i dura carretera de Farena que amb continues rampes i descansos ens portava fins a Prades.
Baixem direcció Montblanc amb un descens guapissim que ens portava fins a l'Espluga i planejem a 50km/h fins a arribar a la fi de l'etapa per acabar de completar els 103 km i encadenar el segon dia per sobre de 100, les cames estan tocades i ara tocaba recuperar forces amb una bona calçotada!

No hay comentarios: