sábado, 29 de noviembre de 2008

La Roca sota la pluja!!!

Un cop feta la convocatòria hem quedat a les 9:00h a Hipercor on de moment el temps aguantava....
Ja a la Roca el temps amenaçava, mentre els pringats de turno esperavem als que arribaven tard i llegiem els nombrosos SMS dels convocats que s'anaven rajant....

La pluja començava a caure amb intensitat i es produeixen les primeres baixes, la Mayte per fred i l'Antunez per problemes mecànics!!! Així que els supervivents Marcel, Xavi, Peter, Joan, Carles, Fabio i Pau començavem a rodar sota la pluja a una temperatura de 3 graus.

Primers kilòmetres per asfalt i ens submergim cap als corriols seguint el Marcel que obrint camí després d'haver fet 3 cops en en una setmana ens ha portat a fer una ruta de la ostia!!!

Amb els Gores i els guants treballan al 100% comença a pujar la caloreta i fins i tot ens hem de treure alguna peça per no pillar un sirocco!!!

El Peter ha tingut que abandonar la sortida despés de petar la pota de canvi!!! menys mal que es trobava a 10 minuts de casa i ha pogut salvar el tema!!!


El Carabí ha tingut molts problemes amb les xupades de cadena... que li han impedit seguir el ritme capdevanter durant el tram de pujada...

Amb paradetes a les fonts i per reagrupar hem acabat arribant al peu de Parpers on hem fet les fotos de rigor i cap a la gasolinera a passar la manguera per les bikes que portaven un lastre de fang conciderable!!!

Un cop nets pedalem per carretera fins a la Roca, picapica al caprabo i operación limpieza al parking on hem donat espectacle als compradors, hem ratllat algun cotxe i hem posat punt i final als 48 km de sortida molt molt divertida que haurem de repetir amb bon temps per disfrutar-la amb tot l'equip!!!

No hay comentarios: