martes, 15 de julio de 2008

Klagenfurt 2008 I (arribada a Austria)

Ja està. Tant de temps entrenant amb un objectiu i ja ha passat, i de quina manera ha passat!!!!

Sortiem 10 membres de la secció dels 13 apuntats al setembre del 2007. Problemes físics, familiars o laborals deixaven a l'Albert Cuaresma, al Sergi Quinto i el Diego a Barcelona mentre els supervivents al repte, amb tota la troup de familiars i amics, ens trobavem per anar cap a Austria.

Els supporters de veritat sortien a les 7:00 del matí del dijous en furgo des de Barna per fer-nos el super favor de portar-nos les bicis, per aguantar-nos els nervis dels dies previs i deixar-se la veu durant la cursa. Així el Marcel, la Laura, la Noe i el Pere sortien amb 1500 kilometrassos en furgo per davant!!! Mil gràcies!

La resta de la expedició Xavi, Mayte, Marta, Martí, Joan, Carles, Fabio, Cristian, Eloy, Pere, Clara i Pau, sortiem del Prat cap a Klagenfurt fent escala a Viena.
Aterrissem a Klagenfurt i el primer que notem es una caloreta important i un paissatge guapissim... El nostre políglota Eloy ens soluciona el tema de taxis i en un moment ens plantem al Hostel estudiantil que teniem reservat com a punt de reunió de l'expedició.

No hay comentarios: