martes, 29 de septiembre de 2009

ENEKO LLANOS ASPIRANT Nº1 A HAWAII



Eneko Llanos parteix coma  favorit nº1, segons la prestigiosa revista TRIATLETE, al campionat del mon d'IRONMAN a Hawaii. Tremenda la foto de portada!!

domingo, 13 de septiembre de 2009

Marcel subcampió del TRISTAR ANDALUCIA!

El Marcel continua en excelent forma i així ho confirma la seva segona posició a la novedosa prova del TRISTAR d' Andalucia.

Es tracta d'una prova de 200km acumulats repartits en un primer sector de ciclisme de 169km amb drafting permès + 1 km de natació per aigues turbulentes + 30 km de cursa a peu sobre sorra. La prova comptava amb noms importants del mon del triatló com Paul Amey, Santamaria, Victor del Corral, Chabaud o Lothar Leader entre d'altres.

El Marcel ha aconseguit el subcampeonat després de remontar el temps perdut al primer sector amb un bon parcial de natació i el millor temps a la cursa a peu. Al final 2:50min han separat al Xelin d'una nova victòria.

Felicitats Marcel! proxima parada, el Maresme!!!!

jueves, 10 de septiembre de 2009

El Cesc al campeionat del mon!

Aquesta matinada (concretament a les 4:30h hora espanyola) el Cesc Godoy participarà al campionat del mon sub-23 de triatló a Gold Coast, a Australia. La cursa podrà seguir-se on line des de la pagina oficial de la prova.

El Cesc, juntament amb José Miguel Perez son els dos unics representants espanyols en particpar als mundials sub-23. 62 atletes pendran la sortida del mundial disputat sobre modalitat olímpica per tal de aconseguir una de les tres medalles en joc.

El Cesc ha preparat a conciència aquesta prova després de concentrar-se les últimes setmanes a Font Romeu, un dels seu llocs preferits.

Li desitgem tota la sort del món i que puguem penjar demà una altre bona noticia! Anims Cesc, a tope!!!

miércoles, 9 de septiembre de 2009

Burriac Atac!!

El passat dissabte 5 de setembre es va disputar la Burriac Atac, organitzada pels amics del Piri. Es tracta d'una cursa de muntanya noctúrna que surt des del centre de Vilassar de Mar per pujar al turó de l'Infern i al castell del Burriac!!!

Son 17 km realment espectaculars!!! Una de les curses més divertides i ben orbanitzades que hem pogut participar!!! Trams plans, combinats amb pujades per corriols, baixades tecniques pel mig del bosc, grimpades entre roques i arrels...tot perfectament senyalitzat amb sticks florescents diferenciant el grau de dificultat de cada tram!!!

Realment és una de les curses més recomanables que es poden trobar al territori català, esperem tornar-hi al 2010 per fer-la a tope!!!

Moltes gracies a l'Alex per convidar-nos i descobrir-nos aquesta perla...queda fixada al nostre calendari!

martes, 8 de septiembre de 2009

Per fi arriba la Mar!!!

Seguim amb les bones noticies!

Després d'esperar-la amb ànsies per al dia 27 d'agost la Mar s'ha fet esperar, però finalment ha va arribar el passat dia 4 de setembre!!!!

No ha sigut un part facil, però ha valgut la pena!!! 12 hores de patiment per a la Mayte (més que al Ironman) i quasi un infart del Carabí avans de poder disfrutar d'aquest somriure!

Moltes felicitats als dos!!!!

Vicotria del Marcel a Embrunman!!!!

Després de les vacances d'agost no podiem tornar amb més bones noticies....

El dia 15 d'agost tothom estava repartit per arreu del mon però tots teniem en ment que a la localitat de Embrun el Marcel tenia que afrontar un dels seus majors reptes esportius, tornar a l'Embrunman i superar els problemes que el van portar a patir un dels moments més durs de la seva carrera a la edició del 2008.

Aquest any però ha estat molt diferent! El Marcel a aconseguit una victòria amplia i super merescuda a la cursa de llarga distància considerada com a més dura del món.

Molt emotiva la crònica de la cursa que podreu trobar al blog del Marcel! Només ens queda que felicitar-lo i dir-li que ens hagués encantat estar allà per veurel creuar en directe la linia d'arribada!
Felicitats Marcel, ets el més gran!!!!