viernes, 31 de julio de 2009

Hunchback society



Un grup d'amics i entegrants de la secció hem creat un nou blog per presentar el que hem batejat com a Hunchback Society. Un projecte paral·lel al triatló on poder fer realitat les varies animalades que se'ns acudeixen al marge del nostre esport.

Per celebrar-ho ens hem plantejat un repte per estrenar-lo, El Hunckbackman... si algú s'animà serà molt benvingut!

martes, 28 de julio de 2009

Victòria CNB! La Vila, territori Godoy!







Gran actuació del CNB a la cursa disputada el passat diumenge a casa, al triatló sprint de Barcelona ara anomenat Triatló de la Vila. En un triatló mutitudinari, amb gairebé 1600 inscrits, com ja és habitual un nom va sonar per sobre de tots, la saga Godoy!!!!

El Cesc i l'Anna s'han coronat com els reis de la Vila després de guanyar les categories d'èlit masculina i femenina respectivament, tot i la seva juventut! Felicitats cracks!

La cursa masculina va estar dominada des del inici pel Cesc, que ja va sortir destacat de l'aigua per marxar en bici i fer una primera volta al cirquit de ciclisme en solitari fins que va ser neutralitzat pel grup perseguidor de 3 corredors gracies a l'esforç del Xavi Llobet. Una confusió a l'entrada a box va portar al Cesc a iniciar el tram de cursa a peu en quarta posició si bé els 5km de carrera van certificar el bon estat de forma del Cesc i una nova victòria al currículum de la familia Godoy. Per darrera l'Eloy remontant posicions després d'una natació fluixa es va lluir amb una exel·lent parcial a peu per acabar 14e a la general superant per pocs segons al Carabí que amb un 16e lloc classificava al CNB com a guanyadors per equips!!! Felicitats!






Bona cursa també del Sergi que ja es consolida en el top 25 de totes les curses i juntament amb el Medina, el Victor, el Dani, el Miquel, l'Alfonso, el Guillermo i el Peter (un any després del seu debut com a CNB) formava part de tots els CNB's que varen finalitzar la cursa.

La cursa femenina va estar marcada per la emoció ja que des d'un inici l'Anna va estar disputant la primera plaça amb la Judith Corachan, els pocs segons de ventatge que va aconseguir al sector de natació varen desaparèixer durant el tram de ciclisme per arribar les dues juntes a la cursa a peu final. Els nervis no la van traicionar i després de disputar en paral·lel la major part del cirquit l'Anna va acabar la proba amb una arribada a l'esprint que li va donar la victòria per 1 segon! Cal recordar que l'Anna pertany a la categoria Junior per la qual cosa el seu futur dins el món del triatló es presenta molt prometedor! Felicitats Anna!

Per darrera la Marta (28a classificada), la Cristina (69a) i la Mireia (83) van completar la participació femenina del CNB per acabar com a 6ns per equips.

Esperem el reportatge fotografic del Martí per reviure el millors moments de la cursa!


lunes, 27 de julio de 2009

El secret contra el crono...

Interessant l'article que publica avui el periòdico sobre el secret que segons sembla ha portat a l'últim guanyador del tour a millorar considerablement el seu rendiment contra el crono.

L'article explica amb les paraules del Pepe ( l'agafarem per banda perque ens detalli el tema), alguna de les claus d'aquesta millora... El proper cap de setmana ja ens veig a tots amb els braços junts i el cap enganxat al contaquilòmetres a fondo per la Roca...

Amb mono de tour ja contem els dies per que arribi la edició del 2010 i poder disfrutar de aquest pique Lance-Contador!

miércoles, 22 de julio de 2009

Detalls del tour

La moda creada pel gran Cipollini i seguida ultimament pel Lance de personalitzar les bicis s'ha extès definitivament per tot el peloton...

Gracies als reportatges de la gent de Cyclingnews podem apropar-nos a les bicies que utilitzen els capos per aquest tour 2009.



El nou super record al tour



Bonissima la etiqueta per identificar les rodes i agilitzar la recuperacó de material del cotxe d'assistència!

Cinta a lo Carabí!

Aquestes lupes les has d'aconseguir, Marcel!



Perfil de la etapa de butxaca!









Brutal! Realment aquesta és la millor! Una obra d'art!

Bicicletes Robades!

La passda setmana varen robar dues bicicletes al Javi Maya. Sempre és una putada que et robin una de les nostres perles així que a partir d'avui pedalarem amb un ull pendent de les Bianchi...


Esperem que les trobin aviat...

martes, 14 de julio de 2009

Nous Look Keo2 Max

Look, marca lider a la secció de pedals, presentaven el passat més de Juny els nous models de pedals Keo 2 Max. Ja a la fira del IronMan de Niça, ens varen presentar en exclusiva els nous pedals, 2 dies abans de la presentació oficial amb l'Alberto Contador.

Les principals novetats: una major superfície de contacte(12% més), una planxa d'acer inox que augmenta la durabilitat i uns grams menys de pes (122 grams) juguen a favor dels nous Look.

Per a més informació consulteu la web de look a veure qui és el primer que els prova i ens informa...al Contador sembla que no li van malament!

sábado, 11 de julio de 2009

Dissabte, Font Martina.

Sortida de dissabte i presencia multitudinaria de CNBs. El Cesc, el Marcel, el Joan, el Carles, el Sergi, el Xavi, l'Albert, el Fabio, l'Aris, l'Eloy, el Pau i dos campanys de l'Aris arrencavem des de Hipercor sense ruta definida.


Rodant per la Roca surt la proposta de fer Font Martina i en llancem cap al Montseny amb encerrona al Carabí a la Roca inclosa... Arribem al desviament de Font Martina emocionats pel pas del Tour i discutint de les possibilitats del gran Lance i amb aquest ambinetillo el Joan proposa una pujada forta des del principi. El ritme es cobra les seves víctimes i el grup es va reduint més i més fins que el Cesc decideix que ja n'hi ha prou. Encara ens falta moltes Mules per arribar a dalt dels ports amb el Godoy!

Reagrupament al port i baixada ràpida cap a Sant Celoni on fem paradeta, coke i entrenament personalitzat per als Hawaianos!







Arrancada de tornada cap a casa a bont ritme que poc a poc es va animant fins que a la Roca ens motivem a fer uns relleus de 1km que recordaven els vells temps de la secció del CNB... boníssima la sortida!

A la tarda geladet en equip i control de la nova fornada de triatletes!

miércoles, 8 de julio de 2009

IronMan Power Breathe

Un dels descobriments de la fira del IronMan de Niça es el Power Breath. Un aparell destinat a treballar els músculs pulmonars per tal de millorar el rendiment respiratori, en teoria, en poques sesions i amb 5 minuts de treball diari... ja veurem. De moment varem veure com tant el Marcel Batlle com el Clemente Alonso en compraven un, així que si el Dr Alonso l'utilitza, haurem de començar a plantejar-nos comprar-ne un...PVP:65 euros.







Descripció:


El POWERbreathe Ironman Competición es el modelo evolucionado de POWERbreathe y creado específicamente dentro del convenio de colaboración con el Ironman con un color específico gris oscuro; destinado a deportistas de competición que a través del entrenamiento de la musculatura inspiratoria mejoran la fuerza y resistencia de dicha musculatura, disminuyendo la fatiga y mejorando el rendimiento físico, como se ha demostrado en diferentes estudios de investigación publicados. El POWERbreathe Ironman Competición está libre de drogas y es facil y rápido de usar (solo 5 minutos al día. Ver intrucciones.) Para todos los que quieren respirar más fácilmente, mejorar su condición física y mejorar el rendimiento en competición.

Tras unos días de la utilización de POWERbreathe Ironman Competición ya es posible objetivar los beneficios que trae consigo y al cabo de 4 semanas la capacidad pulmonar habrá aumentado lo que le permitira disfrutar de un estilo de vida más activo, e incluso mejorar el rendimiento físico. El POWERbreathe Ironman Competición refuerza el diafragma y mejora la respiración cotidiana y ayuda también a afrontar mejor las situaciones de estrés. Mejora los síntomas, la tolerancia al entrenamiento y la calidad de vida en condiciones serias de debilitamiento, tales como asma, EPOC, bronquitis y otros problemas respiratorios, cardiacos y neuromusculares.

Dado que los músculos inspiratorios ayudan a estabilizar, rotar y controlar el tronco, POWERbreathe Ironman Competición ayuda a los deportistas a mejorar su fuerza muscular, hasta en un 45%. Correr, remar, nadar, practicar deportes de equipo,… se convierten en menos estresantes, mientras se acortan los periodos de recuperación. El POWERbreathe Ironman Competición disminuye la disnea o fatiga muscular, ligada al ejercio de alta intensidad. Y se recupera la respiración normal de forma mucho más rápida.

La resistencia fácilmente visible y regulable de este modelo de POWERbreathe Ironman presenta 9 niveles diferenciados que van desde 29 cm2 de H2O como valor mínimo hasta 274 cm2 de H2O como valor máximo; con el fin de afinar en la progresión de la resistencia, el aumento entre un nivel y otro no hay por qué realizarlo de una vez sino que admite varios pasos, con lo que en la práctica presenta múltiples niveles de resistencia elegibles. Suponen los niveles más elevados de resistencia dentro de los POWERbreathe Ironman, denominándose también Heavy Resistance.


lunes, 6 de julio de 2009

Cap de setmana ciclista

Cap de setmana de calor, calor...ideal per sortir a pedalar unes hores!

El dissabte ens trobem a Hipercor el Joan, el Carles, el Pau Zamora, el Pau Akordagoikoechea, el Pau Milla, el Dani, l'Aris i els Hawaianos Fabio i Marcel, aquest estrenant cabrita de cara a Kona!


El Zamorano marca ruta i nosaltres el seguim. Bcn, carretera de la Roca, fins a Montornès i cap a Caldes per anar després fins a l'Ametlla del Vallès. Parada per recuperar liquids i enfilem cap a Samalús i baixem cap a Llinars per tornar per la Roca a ritme CNB. Total 110 km a mitja de 31km/h.



Mentre nosaltres pedalavem pel Vallès 2 CNB's pedalaven fent voltes al cirquit de 3,7km de les 24h de Muntjuich. El Xavi i el Sergi formaven part dels molts equips participants i varen disfrutar de l'ambientillo i patir de la calorada!!! Quina punteria de dia!!!

Arriba el juny i amb ell el Tour! Quedada a cal Batlle per disfrutar del pròleg i flipar amb el Cancellara! Quin animal de tio, que crack!


Diumenge només repetim sortida el Pau Zamora, el Marcel Batlle, l'Albert Castellar i el Pau Milla. Amb la platja a la vista pedalem per la Roca fins a Cardedeu, ens acoplem fins a Vallgorguina on ens recuperem de la calor amb una sindria de 2 kilos i continuem cap a Sant Pol de Mar, on el Pau Zamora , canvia la bici pel banyador! Estarà preparant la natació per debutar al 2010??



La resta tornem per la costa amagant-nos del vent com podem fins a Barcelona amb un total de 119km a les cames i un Smoothie a la vista!