martes, 24 de febrero de 2009

Compressport

Ja fa temps que Compressport i el Marcel col·laboren en un mateix projecte i com molts ja coneixeu el Marcel forma part de l'equip de distribuidors de la marca a Espanya.
Cada cop son més els atletes que es decideixen a portar els copressors per a la practica de l'activitat esportiva amb noms importants dins del mon triatlètic com els germans Zamora o el Richard Calle (el Carabí encara no compta...) que gaudeixen de les seves ventatges durant les competicions o bé al dia a dia.
Si esteu interessats en conseguir-ne contacteu amb el Marcel. El PVP és de 35 euros i una excel·lect ocasió de conseguir-los serà a l'estand que es montarà a la fira de la Marató de Barcelona a partir del pròxim divendres 27 de febrer.

El Marcel estrena web!!!!

La Web que ja fa uns mesos parlavem ja és una realitat. La versió de proves ha passat a la història i ja tenim a la nostra disposició la versió definitiva de la web


El tandem Marcel-Martí ha fet una feina exel·lent amb aquesta web-blog per poder seguir al Marcel en els seus nous reptes.

Felicitats als dos.

martes, 10 de febrero de 2009

Roba de CNB en venta

Per a tots aquells que us heu incorporat tard a l'equip i ja no hi havia equipacions oficials del CNB aqui teniu una oportunitat per a tenir-ne una nova de trinca.

El Joan ha decidit no competir aquesta temporada amb el CNB, ja que te altres reptes pensats per aquest 2009, de manera que posa a la venta la seva equipació encara empaquetada i sense estrenar.
Tot és Talla M i nou de trinca. El preu és el que varem pagar tots nosaltres.
Tot el pack val 222 € i per separat surt a: mono 129 €, el top 49 € i les malles curtes 46 €.

Si algú està interessat deixeu un comentari aquí mateix i el Joan es posarà en contacte amb vosaltres.

Entre Barcelona i l'Ametlla

Després de la sortida de carretera de dissabte, diumenge repetiem el Xavi, el Marcel i el Pau. La idea era convinar un entreno de 90km amb la possibilitat d'anar a animar als companys que participaven a les dues competicions programades per diumenge, la mitja de Barcelona i el duatlo de l'Ametlla.

Així que quedem a les 9:30 a plaça Espanya per tal de veure els primers classificats i acompanyar a la Marta, la Silvia i la Natalaia en el seu repte d'acabar i millorar marca a la distancia de mitja marató.

El Marcel tornava a Barcelona després de la seva aventura americana i després de passar-se la tarda de dissabte signan autògrafs per Asics a la fira sortia a la mitja amb la intenció de provar-se després de la lesió que arrossegava des de NY.

Després de patir durant els primers 10km el Xelin va acabar amb bones sensacions ,apretant les dents i intentant esprintar amb el Joan Montguillot amb qui va compartir tota la cursa. Finalment, una bona 11a classificació pel Marcel, una bona participació del CNBs i una excel·lent marca per a la parella Silvia-Marta que es van marcar una bonissima marca de 1:41!!! Felicitats!!!

Per consultar classificacions: http://www.championchip.cat/curses/mitjabcn/res2009g.htm

1 Alex Kirui 1:02:25
11 Marcel Zamora 1:10:56
160 Cristian Reig 1:22:06
256 Victor Cusí 1:23:54
268 Daniel Sanchez 1:24:28
397 Edu Mirapeix 1:27:09
457 Pep Solà 1:28:02
Marta Vives 1:41:49
Silvia Aguilera 1:41:49
Natalia Clemente 1:54:24

Després de veure arribar el Marcel arranquem camí cap a l'Ametlla!!! Sortim a ritme fort per tal d'arribar a veure l'arribada de la segona transició del duatló de muntanya de l'Ametlla, imaginant que el Pau Zamora arribaria amb els primers classificats. Després de comprovar que anavem bé de temps decidim allargar una mica la ruta i passar per Bigues i Riells.
Un cop a l'Ametlla i després d'esperar alguns minuts, veiem arribar al Pau en primera posició i a més de 5 minuts del segon classificat després d'haver-se perdut durant el sector de bici.Amb aquesta diferencia el Pau es va passejar fins a creuar en primera posició la línia d'arribada. Una altre victòria per el Pau, realment impresionant!!!!

Vist el recital Zamora, tornada cap a Barcelona per l'autovia primer i després per la Roca per cobrir els 90 km programats.

lunes, 9 de febrero de 2009

Entrenaments de dissabte

Dissabte a les 10:00h arribava la teòrica primera clàssica, i la resposta de la gent va ser boníssima!!! Unes 15 persones sortiem per l'autovia direcció Granollers fins que, per no perdre el costum, el Puig va punxar....
Mentre reparaven la punxada aprofitem per comentar la sortida i sobretot la bici de l'Ignasi que la veritat, te doble mèrit... peça de museu!!! D'altres com el Marcel aprofitaven l'estona per trinxar l'iphone nou, no m'extranya que se li quedi aquesta cara!


Superat el reventón, tirem direcció Bigues i Riells per pujar el primer port del dia. Un petit incident amb un cotxe feia que el grup es trenqués i mentre alguns anaven enfilant les primeres rampes, els altres ens tocava fer un calentón per seguir el ritme del Cesc que fàcilment va marxar en solitari fins al reagrupament coronat Sant Feliu.


El ritme tranquil que tots imaginavem pels ports va brillar per la seva absència, pujada a ritmillo i baixada cap a Caldes per agafar el trencant de es Farell on es van començar a retirar els primers membres de la sortida...

Pujada també a bon ritme amb el mateix guió, el Cesc apreta quan vol i després d'intetar seguir-lo uns quilòmetres es va fent la selecció de sempre fins a coronar aquest port realment guapo de pujar i super divertit de baixar.

Un cop a Caldes, tornada a lo CNB. Aquest cop amb vent de cua anem agafant inèrcia i sense adonar-nos acabem a Moncada arribant a 50km/h...I un cop alli... rajada general per una raó o altre i només quatre valents acabem amb la sortida programada! Això si, sense la crono que la retrasem unes setmanes... Pujada a forat del vent tranquileta i cap a casa passades les 15:00h!

Total una sortida interessant de 112km per començar a agafar quilòmetres!

jueves, 5 de febrero de 2009

Comencen les clàssiques

Tal i com va anunciar el Cesc durant la seva presentació, les clàssiques de ciclisme del CNB tornen durant aquest 2009.
Per aquest proper dissabte es preveu, si el temps ho permet, fer una primera sortida d'uns 100 km aproximats amb un final cronometrat al mític Forat del Vent.
A partir d'aquí esperem un calendari amb les pròximes sortides puntables per tal de començar ja amb la temporada de carretera! Esperem que el Cesc ens avanci algun detall de les puntuacions i els ports que ens esperen!
De moment us deixo un link d'una plana molt interessant on trobareu la majoria d'altimetries del territori català! A veure si les fem totes...

lunes, 2 de febrero de 2009

I segueix plovent...

Després d'un dissabte passat per aigua ens aixequem el matí de diumenge i sembla que hi ha una estona de treva. Quedem a Hipercor i el Xavi, el Fabio, el Joan i el Pau i comencem a pedalar ja amb les primeres gotes lliscant pel vidre de les ulleres....
Amb aquest panorama decidim moure'ns aprop de Barcelona per si cau el diluvi... i sortim per meridiana amb intenció de fer alguns ports per collcerola.
Enfilem cap al cementiri amb la pluja ja empapant...i coronem completament mullats! Baixada cap a Barcelona i pujem de nou pel forat del vent per saltar cap a Sant Cugat. Baixant amb molta precaució arribem a la cara nord completament gelats! quin fred!!!
Per entrar en calor decidim pujar per l'Arrabassada fins al parc d'atraccions del Tibidabo i descens cap a casa amb el fred calant i ja pensant en la dutxa que ens esperava...