jueves, 29 de mayo de 2008

Triathlon de Narbonne


Crònica d'un triatlo convertit en duatlo acuatic

Distàncies: 16,5 - 88 - 12,5

La primera edició del triatló de Narbonne va ser una mica decepcionant. No és que m'esperès una organització com la de l'Ironman de Frankfurt però de totes maneres, va ser justet. Narbonne plage és un poble a uns 20 km de Narbonne que en temporada baixa esta literalment mort, perqué us feu una idea, deu ser algo similar a Marina d'Or qualssevol dia entre setmana d'hivern. Les ampolles de 25 cl d'aigua cada volta, la pastilla de xocolata a l'arribada de la bici, el bocata de la meta i l'absència de massatges van estar amb linia amb un preu raonable d'inscripcio de 55€. A favor de l'organització cal dir que no es van plantejar en cap moment suspendre el triatló (com està tant de moda ara per Catalunya) i tot i ploure sense parar tot el cap de setmana, la cursa es va poder fer, encara que fos en forma de duatló.

Dels resultats, destacar l'estelar Jaja 2º absolut amb el millor parcial de bici 2:13 (segon parcial va ser 2:20). I Eloy que va fer 28º de la general.

Hi ha premi per qui consegueixi distingir a la foto qui és qui.
P.D. fixeu-vos en en detall al braç dret de Jalabert (és Garmin Team)

martes, 27 de mayo de 2008

Madrid 2008



Excel·lent organització, excel·lent recolzament amb altres triatletas catalans…i una experiència per recordar. Una cursa extremadament maca i ben organitzada segurament gracies a les instal·lacions per la copa del mon que tenia lloc al dia següent.

Vaig arribar a la cursa quan les noies ja estaven competint, vaig veure la Mar corrents, va fer una molt bona cursa classificant-se com a 3a noia del seu grup d’edat pels campionats d’Espanya de triatló.

En quan a mi...una cursa totalment diferent. Una natació molt estranya amb el neopreno gens comode en cap moment, amb un temps total de 26min aprox, surto en 44 posició i fred molt de fred. Comença el meu infern personal, la bici, m’esperen 40kms de bici en un circuit exigent a la vegada que maco. Les meves cames no recordaven de com anava això d’anar en bici i ho pago, faig un del pitjors parcials de la bici no podent agafar cap grupet de bici. Em baixo a córrer casi destroça però malgrat tot aconsegueixo correr a un ritme decent per fer una cursa a peu en 44min, en un circuit de córrer en el que en tot moment hi havia gent animant.

Acabo la cursa insatisfet, mala natació i pitjor bici, però com a mínim he aconseguit acabar amb una cursa a peu decent.

La reflexió, amb ganes de entrenar més bici per poder seguir algun grup bo aprofitant que nedant no surto del tot malament i que amb el córrer puc aguantar el tirón.

Diumenge:

Copa del mon!!! Espectacular es va trobar a faltar el Godoy per donar-li més emoció a la cursa però malgrat tot gran espectacle. Desprès del segment de la natació van sortir tots junts i es van obrir les primeres distàncies a la transició on Clemente i Gomez Noya van aconseguir entrar en el primer grup, la resta ja es va quedar despenjats. La cursa anava segons el previst quan de cop i volta va començar una tempesta espectacular que va provocar moltes caigudes i retirades...el grup davanter de la bici seguia compacte amb atacs puntuals de triatletas sense organització que ràpidament eren contrarestades per el peloton. Van baixar a córrer un peloton gran de bici en el que ràpidament en Javier Gomez Noya va demostrar que és el triatleta més ràpid en la cursa a peu a la actualitat. La gent va animar en tot moment els triatletas espanyols en un ambient malgrat la pluja espectacular, realment una experiència per recordar.

Vancouver BG 2008


Si no anem mal informats aquest divendres el Cesc marxa cap a Canadà per intentar aconseguir el diumenge 8 de juny un punt d'inflexió a la seva carrera, ser campió del mon de la categoria sub-23.

Si voleu més informació de la cursa a la web principal trobareu recorreguts, perfils prediccions metrològiques...

Esperem que el Cesc aprofiti les estones mortes per informar-nos de primera ma de l'ambient pre-mundial.

A muerte Cesc!!!

lunes, 26 de mayo de 2008

SAMARRETES B-TRI

UNA MICA DE PUBLICITAT GRATIS!
JA ESTA PENJADA LA WEB DE B-TRI, UNA MARCA DE SAMARRETES DE TRIATLÓ
REMENANT PER LA WEB PODEU VEURE ELS MODELS QUE HI HA DISPONIBLE DE MOMENT.
TAMBE VEUREU QUE EL MARCEL ES LA IMATGE DE LA MARCA I FA DE MODELO PROFESSIONAL.
LES SAMARRETES ES PODRAN COMPRAR A TRAVES DE LA WEB, I TAMBE A  ESPORTISSIM I SBR.
TAMBE TINDREM UNA CARPA A ALGUNS TRIATLONS DE CATALUNYA, EL PRIMER SERÀ EL DE SALOU.



domingo, 25 de mayo de 2008

Desastre total. 3 de 3.

Un altre cop ha tornat a passar. Bon temps durant la setmana i pluja a manta dissabte i diumenge. I com sempre, triatló suspès.





Si a Sitges van retallar el cirquit de natació i a Sant Feliu es va fer un semi-aquatló. Aquest matí al Prat s'ha obtat per suspendre directament la cursa i intentar trobar un forat al calendari per repetir-la (bé per la organització! ja que per nosaltres el la millor opció).


Estavem a les 8 del matí el Xavi, la Mayte, el Medina, el Martí, l'Esteve el Coke i el Pau al box de sortida observant el panorama de platja que ens haviem trobat. Les onades ja feien entreveure que avui tocava duatló. I aleshores pam!!!! comença a ploure a manta.


Tots sota les tres carpes que hi havia mentre prenien la sabia decisió d'aplaçar el triatló. Tots a dins els cotxes i tornem cap a casa.



Catalunya s'hauria de plantejar la possibilitat d'organitzar triatlons als pantans de l'interior perquè som més efectius que la dança de la pluja india. Allí on anem a còrrer la pluja ens acompanya. Ja tenim solució a la sequia!

jueves, 22 de mayo de 2008

Entrevista al Marcel


La setmana passada va sortir una entrevista a la pagina virtual "a rueda" una entrevista on el Marcel confesa els secrets per intentar aconseguir la tercera victòria a Niza. Lleugiu-la bé a veure si algo se'ns queda per Klagenfurt....


Per cert Marcel, podries mencionar que també entrenaves al CNB, no? Però despres dels resultats de la secció d'aquesta temporada....es millor no fardar molt del club.
A veure si ho arreglem entre tots!

martes, 20 de mayo de 2008

Triathlon di Viverone


Aquest cap de setmana també s'ha disputat el triatló doble olímpic a la regió italiana de Viverone. A la linia de sortida hi havia, en representació del CNB, el Marcel "atropellao" Zamora, el Xavi Garcia i la Mayte Mascherpa.

Cursa de força nivell veient les classificacions ja que per molt atropellat que estigui no es normal veure al Xelin en 7a posició... El Carabí ha finalitzat el 37e i la Mayte ha acabat en 17º posició.

Per consultar les classificacions:

http://www.championchip.it/pubblico/eventoClassifica.do

Esperem que tornin aviat i ens expliquin com ha anat tot plegat!

lunes, 19 de mayo de 2008

TRIATLO-AQUATLÓ DE SANT FELIU

El XIX Triatlo de Sant Feliu, es va poder disputar a mitges, ja que la pluja va fer acte de presència a partir de la segona sortida, per tant les noies van poder disputar el triatló en sec, la Mar 2ª absoluta. Als veterans els hi va enganxar la pluja al segment de bici, gran Medina jugant-se el pellejo i els claus per les corbes de sant feliu ( ho sento Xavi pero la meva camera no es waterproof i estava guardadeta quan tu corries). I finalment la sortida d'absoluts, es va convertir en una mena d'aquatló, minuts avans de tirar-se a l'aigua, ja que rajava aigua a manta, aixi que Eloy i Pau no van tocar la bici dels boxes i van començar a corre just despres de sortir de l'aigua.








Per poder veure els resultats complerts:

http://http://www.triatlo.org/08result/08tstfeliui.pdf

jueves, 15 de mayo de 2008

Madrid No, Vancouver Si!


que tal companys??

avui dia 14 de maig, a 11 dies de la copa del mon de madrid, he pres la dificil decisió de no corre aquell cap de setmana a la capital.
Molts de vosaltres no se si sabeu que farà dos setmanes vai agafar una forta bronquitis, acompanyada de febre, i suman els desplaçaments, hores de vol, en definitiva, el poc descans, ha fet que fins fa un parell de dies, no m'he recuperat del tot.
A la copa del mon de Sudafrica em vai retirar, i disabte a l'europeu de Lisboa, vai acabar molt molt enrere. Dos setmanes per oblidar, pero cada dia em trovo millor, estic acumulant volum de nou i vai recuperarnt les bones sensacions en els entrenaments. Pero 11 dies son pocs i per aquesta rao, no estaré el 25 de maig a Madrid. Així que seguire treballant fort i espero estar recuperat al 100% pel dia 8 de juny. Aquell cap de setmana es celebra a Vancouver (Canada), els campionats del mon de triatló, i un servidor pendrà part a la categoria sub.23.

ens veiem pel club aquests dies, i tranquils, el Cesc resucitarà!!

viernes, 9 de mayo de 2008

IRONMAN

 AQUESTES SON LES DOS ULTIMES RADIOGRAFIES DE LA MEVA ESQUENA.
JO SI QUE SOC UN IRONMAN, I EL DEMES SON TONTERIES.

PERO ES POSSIBLE QUE DESPRES DE L'ESTIU, EM TREGUIN TOTA AQUESTA 
FERRALLA DE DINS I LLAVORS PESARÉ 2 Kg MENYS I VOLARE CORRENT.
JAJAJAJAJAJA...




a base d'acoplar-me per la carretera de la Roca,
darrera el Milla gran i perseguint el Carabí cada vegada
que estrena bici nova,
s'han trencat les dos varilles de Titani.

lunes, 5 de mayo de 2008

Entrenaments cap de setmana

El CNB s'està aficionant a les sortides ciclistes cap al penedès, abandonant el seu terreny sempre entorn al vallès....


Ja diumenge passat el Carles Puig, La Marta Bassa, El Diego i els germans Milla vem iniciar el seu peregrinatge cap a les terres del vi. Sortida des de Hipercor, creuant cap a cerdanyola després de coronar el cementiri i forat del vent. Tirem cap a Martorell i pugem cap a Gelida fins a Sant Sadorní on ens desviem cap al port dels cassots per anar a parar a la urbanització de Can Rossell, on ens recoredem del nostre company Kiliman emigrat a terres escosseses!!! Seguim pujant fins al port de l'Ordal i ens llançem fins a Barcelona per completar els 120 km a mitja de 26 km/h.



Encantats amb l'experiència de la setmana passada la Mayte,Aris, Enric, Fabio,Martí i Pau repetim recorregut des de Barcelona fins a Cerdanyola-Rubí-Martorell-Gelida i Sant Sadorní. Buscant una sortida llarga i encantats amb el paissatge decidim tirar cap a Vilanova i anar a buscar Sitges per tornar per les costes del Garraf i acoplar-nos per l'autovia fins al Prat. Rematem pujant el cementiri de Montjuïc per completar els 146km a mitja de 29 km/h.





Tornant al nostre terreny el diumenge sortim des d'Hipercor el Joan Cortés, Carles Puig, Fabio, Aris, Xavi, Martí, Pau i Lluís Arraez, i arranquem per la típica autovia i ens desviem cap a llicà on per problemes físics del Carabí es separa el grup fins a Bigues i Riells, punt on fem reagrupament. Enfilem el port cap a Sant Feliu a ritme suau i coronem amb discusió inclosa de la ruta a seguir...Finalment acordem tirar cap a Gallifa fent una fantàstica parada al cirquiít de bmx amb demostració de derrapada inclosa per part meva.... semblava el Rossi!





Després del susto seguim cap a Castellar del vallès amb el Xavi intentant despenjar al grup però res, encara haurà de pendre moltes vitamines per deixar-nos tirats...

Total 116 km a 28.5 km/h per després sortir a rodar 45 minuts a 4:35 m/km.